300 видни бизнесмени, брокери и професионалисти от сектора на индустриални имоти на Първата национална конференция БГСКЛАД – 2017 г.Съдържание от БгСклад. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

За трета поредна година гр. Пловдив ще е домакин на най-значимото по рода си събитие в сферата на индустриалните имоти, а именно конференцията на платформата БГСКЛАД, която този път ще е с национален характер. Фирми, бизнесмени, държавни институции, банки, застрахователни дружества, консултанти, брокери и много други значими фигури в сферата на индустриалните имоти ще се срещнат на едно място.


Събитието ще бъде официално открито от изпълнителния директор на Българска агенция за инвестиции - г-н Стамен Янев, а стратегически партньори са Национално сдружение за недвижими имоти, Българска Фасилити Мениджмънт Асоциация, Българска агенция за инвестиции и Национална компания за индустриални зони.
Специално участие в първи панел на конференцията ще вземат г-н Стамен Янев от Българска агенция за инвестиции и г-жа Антоанета Барес – изпълнителен директор на Национална компания за индустриални зони.


Събитието ще бъде отразено от водещи медии у нас, като Софийски имоти, списание Логистика, Пловдив онлайн, 1 kam 1, ТВ Планета, BEPnews и IndustryInfo., а входа за всички гости ще е безплатен.


Ето, какво собственика на платформата и организатор на събитието, Симеон Митев сподели:


Какво ви подтикна за трета поредна година да се заемете с организацията на едно такова голямо събитие?


Като бизнесмен с над двайсет годишен опит в сферата на недвижимите имоти и човек, който се вълнува и интересува от развитието на пазара в България, реших, че подобни събития са от изключителна важност за развитието на пазара, както и са в помощ на всеки един български, чуждестранен бизнесмен или краен потребител, който е решил да инвестира парите си в индустриални имоти. Още повече, че за мен и платформата, на която съм собственик това стана традиция и до известна степен се чувствам и длъжен към фирмите и хората, които очакват това събитие и са ми се доверили.


Защо решихте този път конференцията да е Национална и то в гр. Пловдив?


След като две поредни години организирах регионални конференции в гр. Пловдив и в гр. Стара Загора и виждайки ефекта, който постигнах, прецених, че е дошло времето в което трябва да събера всички бизнесмени, фирми и клиенти от цяла България на едно място. Събитието, което сега организираме ще е изключително интересно, защото ще обхване всички наболели въпроси, които вълнуват и интересуват хората от бранша.


Кои фирми до момента са потвърдили участие?


Списъкът е вече доста голям, за което съм изключително благодарен на доверилите ми се фирми. БГСКЛАД и Индустриални имоти ще са организатори.Ще участват Тракия Икономическа зона, Проджест Груп Холдинг, Индустриален парк Марково, Логистичен парк Ийст Ринг, Стам ЛТД ООД, SGI, Евромаркет, Търговски Център Европа, Паладин Пропърти и много други фирми с доказана репутация в бранша.
Събитието ще бъде открито със специалното участие на изпълнителния директор на Българската агенция за инвестиции – г-н Стамен Янев.В първия панел на конференцията ще имаме и възможността да чуем самия Евгений Нумеров – управляващ директор и партньор на Skladman USG мениджмънт - водеща фирма за индустриални имоти в Русия.


Пълния списък на фирмите, които ще участват всеки може да види на страницата на БГСКЛАД. Ще имаме лектори от Аутомотив Клъстер България, Асоциация на индустриалния капитал в България, НСНИ и още много интересни личности, които засега ще запазим в тайна до самото събитие.


Стратегически партньори на събитието ще бъде НСНИ – Национално сдружение на недвижими имоти, БГФМА - Българската Фасилити Мениджмънт Асоциация и Българска агенция за инвестиции и Българска агенция за инвестиции.


Медийни партньори ще бъдат: Софийски имоти, списание Логистика, Пловдив онлайн, 1 kam 1, ТВ Планета, BEPnews и IndustryInfo


Колко хора очаквате да се включат в събитието?


Очакваме посещаемост над 300 видни бизнесмени и професионалисти от сферата на индустриалните имоти.


Кои са основните акценти и теми, които ще бъдат разгледани?


Основния акцент разбира се, ще бъде развитието на пазара на индустриални имоти през 2017 г. Ще имаме специален панел за банките, инвеститорите, оценителите, проджект мениджърите, застрахователите и това как те виждат развитието на индустриалните имоти у нас, а в последствие регионалните ни представители ще представят новостите и акцентите за града, който представляват.


Очакваме и ексклузивна информация от Агенция за чуждестранни инвестиции с последни новини за чуждите инвестиции в България, както и проучване за авто и мото индустрията от Аутомотив Клъстер България. Последния панел ще бъде свързан с водещите ни градове София и Пловдив, защото смятаме, че именно тези два града движат пазара към момента.


С какво бихте искали хората да запомнят това събитие?


Както казах и в началото, БГСКЛАД е първата по рода си платформа за индустриални имоти в България, която прави такива събития. В заключение искам да кажа, че независимо от малкия пазар и мащаби на страната ни, подобни конференции са изключително важни за страната ни. Брокерските фирми не трябва просто да продават, а да анализират, съветват, консултират и дават точна и ясна информация на клиентите си. Засега такива са много малко и се радвам, че аз съм един от хората, които се вълнуват, мислят и организират такива прояви. Подобни събития помагат на всеки бизнесмен да "свери" часовника си, да е наясно, къде, как и за какво е подходящо да инвестира парите си, а не просто да бъдем търговци.


Благодаря на всички, които ще посетят събитието. Искам да напомня, че то ще е безплатно за всички, които искат да присъстват. За всички участници и гости ще има автър парти след последния панел. Така, че очакваме ви на 18 октомври 2017г. в гр. Пловдив, зала България, конгресен център, палата 8 на Международен панаир от 14 ч.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK