BILLA откри шести магазин в Пловдив

(от ляво надясно): Бойко Сачански, Управител на BILLA България; Георги Титюков, зам.-кмет на Пловдив; Савина Петкова, председател на Общински съвет – Пловдив; Евелина Апостолова, зам.-областен управител на Пловдив; Ральо Ралев, кмет на район "Северен"; Калоян Георгиев, зам.-кмет на район "Северен"

© BILLA България

(от ляво надясно): Бойко Сачански, Управител на BILLA България; Георги Титюков, зам.-кмет на Пловдив; Савина Петкова, председател на Общински съвет – Пловдив; Евелина Апостолова, зам.-областен управител на Пловдив; Ральо Ралев, кмет на район "Северен"; Калоян Георгиев, зам.-кмет на район "Северен"Съдържание от BILLA България. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Шестият супермаркет на BILLA в Пловдив официлно отвори врати. Лентата на новия магазин бе тържествено прерязана от Бойко Сачански, Управител на BILLA България, Георги Титюков, зам.-кмет на Пловдив, Савина Петкова, председател на Общински съвет – Пловдив, Евелина Апостолова, зам.-областен управител на Пловдив, Ральо Ралев, кмет на район "Северен" и Калоян Георгиев, зам.-кмет на район "Северен". Голямото откриване привлече стотици граждани, които с интерес разгледаха супермаркета, разположен на бул. "Васил Априлов" 124А в Града на тепетата.


Шестият магазин на BILLA в Пловдив следва най-високите стандарти и има атрактивен дизайн и комуникативна локация. Обектът разполага с комфортна зона за хранене, както и с голям паркинг, който ще направи пазаруването още по-лесно и по-удобно. Супермаркетът ще предложи на клиентите разнообразие от висококачествени продукти, достъпни за всеки бюджет. Основен акцент са приготвените на място храни като свежи салати, прясно изцедени фрешове и топъл хляб, изпечен на всеки 30 минути. Богатият асортимент включва още апетитни месни и безмесни грил специалитети, топли ястия, приготвени по здравословен начин без пържене, и жива бира. Специално за любителите на сладките изкушения в магазина е разположен щанд за насипни бонбони.


"BILLA продължава да разширява мрежата си и да достига до все повече потребители. Вече имаме 117 магазина в България – едно сериозно число, зад коeто стоят ежедневните усилия и отдадеността на целия ни екип. Тези 117 обекта са доказателство и за доверието на клиентите, което успяваме да поддържаме вече 17 години. Затова и откриването на шестия ни пореден магазин в Пловдив за нас означава, че жителите на града са доволни от продуктите и услугите, които им предлагаме. Гарантираме, че и в новия ни обект те ще открият добре познатия богат асортимент и безупречно обслужване", коментира Бойко Сачански, Управител на BILLA България.
Стремежът на компанията да бъде близо до клиентите си и да им предлага висококачествени продукти беше високо оценен в независимо пазарно проучване на швейцарската организация ICERTIAS. BILLA стана първата търговска верига у нас, получила престижното отличие "Приятел на клиентите". Наградата е резултат от успешната политика на компанията спрямо потребителите и служителите й, както и от силната й социална ангажираност.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK