BILLA България спечели два златни медала за най-високо качество

BILLA България спечели два златни медала за най-високо качество

© BILLA БългарияСъдържание от BILLA България. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

BILLA България спечели нови два златни медала QUDAL. Те са резултат от независимо пазарно проучване QUDAL-QUality meDAL 2018/2019, проведено от швейцарската организация ICERTIAS (International Certification Association GmbH). В рамките на изследването на анкетираните български потребители са зададени въпроси с отворен отговор, което означава, че те са имали възможност свободно да посочат коя компания им предлага най-високо качество. BILLA е събрала най-много гласове в две ключови категории – "Символ и най-добър пример за най-високо качество на българския пазар" и "Верига за продажби на дребно".


Проучването бe реализирано под формата на онлайн въпросник, използващ методологията CAWI – DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness). То се проведе в началото на януари 2018 г. и в него се включиха 1200 респонденти на възраст над 15 години.


BILLA България спечели два златни медала за най-високо качество

© BILLA България


"Новите два златни медала QUDAL са поредното важно признание за BILLA България. Тези отличия са резултат от непрекъснатия ни стремеж да предлагаме най-доброто на потребителите и да отговаряме на високите им изисквания. Самият факт, че за тях BILLA е символ на най-високо качество на българския пазар, означава, че те са доволни от продуктите и услугите ни и ни имат доверие. Ще продължим да полагаме усилия ежедневно, за да оправдаем това доверие, защото то е най-ценната ни награда", коментира Бойко Сачански, Управител на BILLA България.


През годините търговската верига е печелила няколкократно медали QUDAL. През 2014 г. компанията получи най-много потребителски гласове в категориите "Символ за най-високо качество", "Верига за продажби на дребно" и "Международна верига за продажби на дребно".

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK