Нов офис на Токуда банк отвори врати в София

Нов офис на Токуда банк отвори врати в София

© Токуда БанкСъдържание от Токуда Банк. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Най-новият офис на Токуда банк отвори врати в Telus Tower на пл. "Македония" (ул. "Алабин" №1). Офисът работи от 8.30 до 17.00 часа и обслужва както индивидуални, така и бизнес клиенти.


Откриването на новия ни офис е част от цялостната стратегия за модернизиране на банката. Надяваме се, че за нашите настоящи и бъдещи клиенти ще бъде удоволствие да се обърнат към нас за банковото си обслужване. Стремежът при обновяването на офисната ни мрежа е да балансираме визия, технологии и индивидуален контакт с клиента, коментира Мария Шейтанова, изпълнителен директор на банката.


През изминалата година Токуда банк заяви своето активно присъствие и в сегмента на жилищни кредити, като предложи атрактивен ипотечен кредит с фиксирана годишна лихва от 3.6% за първите 36 месеца.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK