Токуда Банк предлага промоционален ипотечен кредит с лихва от 2,6%

Токуда Банк предлага промоционален ипотечен кредит с лихва от 2,6%

© Токуда БанкСъдържание от Токуда Банк. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Промоционален лихвен процент от 2,6% за ипотечни кредити обяви Токуда Банк. Лихвеният процент ще важи за първите 18 месеца, а промоцията е валидна за заявленията за отпускане на ипотечен кредит, подадени в Банката само в периода от 26 март до 30 юни 2018 г и отговарящи на условията по продукта.


Кредитът може да бъде в лева или евро и до 95% от размера на обезпечението, а средствата да се използват за покупка на жилище, ремонт и обзавеждане или за рефинансиране на кредит за закупуване на жилищен имот от друга банка.


Вярна на принципа си да не натрапва услуги и такси на своите клиенти, при отпускането на ипотечния кредит Токуда Банк не изисква ползване на пакети от допълнителни банкови услуги, които обикновено съпътстват тегленето на кредит. Сключването и поддържане на застраховка "Живот", "Злополука" или застраховка на кредитни вноски също не е задължителна.


"В момента предлагаме, може би, най-конкурентния продукт на пазара на ипотечни кредити при прозрачни и ясни условия. Това са принципите, от които Токуда Банк не отстъпва. Желанието ни е да създаваме все по-добри възможности за клиентите си да планират своя живот и да реализират идеите си", коментира Мария Шейтанова, член на Управителния съвет и изпълнителен директор на банката.


Изчисленията на експертите показват, че при кредит в размер на 100 000 лв. за срок от 30 години с 360 месечни анюитетни погасителни вноски при фиксиран лихвен процент за първите 18 месеца и променлив лихвен процент за останалия срок на кредита, годишният процент на разходите е 3,67%, а общата дължима сума – 164 149,18 лв.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK