Как да сведем до минимум разходите за жилището ни?

Над 82% от българите живеят в собствено жилище, според европейската статистика*

Как да сведем до минимум разходите за жилището ни?

© ИДЕИ.БГ ЕООДСъдържание от Домсервиз БГ. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Жилищата у нас са 3.9 млн., като 54.5% от населението на страната обитава къщи, а 45.5% - апартаменти, сочат данни на Световната банка.


Междувременно обаче всяка пета сграда у нас е на възраст до 45 години, а всеки 8 от 10 сгради са на възраст от 25 до 30 години.**


Тяхната амортизация и износване налагат постоянна поддържа, която увеличава разходите на българските домакинства.


Данни на Националния статистически институт сочат, че българите отделят 17.3% от доходите си за жилище и сметки. От тях 4.5% се изразходват за жилищно обзавеждане и поддържане на дома.


Как да сведем до минимум тези разходи?


Уникална за българския пазар услуга вече е на разположение на нуждаещите се от аварийни ремонти на домовете и офисите си жители на столицата.


Domserviz.bg представлява платформа, чрез която получавате достъп до специалисти, отстраняващи възникнали проблеми, свързани с ползването на всички инсталации, съоръжения, уреди и обзавеждане в дома или офиса ви 365 дни в годината.


Услугата работи под формата на годишен абонамент с валидност 12 месеца от датата на неговото закупуване.


Платформата предлага възможност за избор от три различни абонаментни плана. След като откриете подходящия за вас, можете да заявите безплатно посещение от специалистите на Domserviz.bg в подходящо за вас време.


На място, освен отстраняване на проблема, получавате консултация и доставка на материали и консумативи по цени на едро.


Услугата разполага с кадри във всички ремонтни области, като ВиК, електроинсталации и други.


Използвайки абонаментните услуги на Domserviz.bg, вие превръщате разходите за аварийни ремонти в дома ви в предвидими и лесно планируеми в семейния бюджет, а поддръжката на жилището или офиса – в лишен от напрежение и стрес процес.


* Данните са от анализ на Евростат за състоянието на жилищния фонд на територията на ЕС за 2017 г.
** Данните са взети от книгата "Градоуствойство" на проф. д-р арх. Атанас Ковачев.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK