Credissimo подари нови спортни площадки на жителите на София

От ляво на дясно - Ивелин Камбуров - финансов директор и член на борда на Директорите на Credissimo България, доц. д-р Тодор Чобанов – заместник-кмет по направление "Култура, образование, спорт и превенция на зависимости" и Иво Иванов - управител на "Титан Фитнес".

© Credissimo

От ляво на дясно - Ивелин Камбуров - финансов директор и член на борда на Директорите на Credissimo България, доц. д-р Тодор Чобанов – заместник-кмет по направление "Култура, образование, спорт и превенция на зависимости" и Иво Иванов - управител на "Титан Фитнес".Съдържание от Кредисимо. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Credissimo осигури нови спортни площадки в три столични района, като част от кампанията "Credissimo и шампионите на България - Заедно сме първи!", свързани с инициативите, определящи София като "Европейска столица на спорта" за 2018 г. Жителите на р-н Триадица, р-н Младост и р-н Витоша имат възможността да използват спортните съоръжения, поставени на ключови локации в трите района. Съоръженията са създадени от компанията "Титан Фитнес", като включват уреди за разнообразни физически упражнения и натоварване на всички мускулни групи.


На 14 май 2018 г. в присъствието на доц. д-р Тодор Чобанов – заместник-кмет по направление "Култура, образование, спорт и превенция на зависимости", Ирена Димитрова – директор дирекция "Превенция, интеграция, спорт и туризъм", Велислава Кръстева – народен представител, както и други официални гости, в Южен парк беше официално открита третата спортна площадка.


"Изказвам огромна благодарност към Credissimo и към всички вас, които направихте това събитие възможно, с цел да осигурим на жителите на София възможност да практикуват любимите им спортове. Надявам се, че с примера на Credissimo, ще вдъхновим и други компании, които по същия начин да изграждат нови спортни съоръжения и да обръщат все повече внимание на стимулирането на активния начин на живот и развитието на младите таланти.", коментира доц. д-р Тодор Чобанов – заместник-кмет по направление "Култура, образование, спорт и превенция на зависимости"


В предстоящите месеци, проектът ще продължи с изграждането на още спортни съоръжения в столицата, както и площадки специално предназначени за деца в Борисова градина.


"За целия ни екип е изключителна чест да имаме възможност да спомагаме за развитието на младите български таланти, както и да стимулираме интереса към спорта чрез кампанията ни. Вярваме, че благодарение на нашата подкрепа и общите усилия, които всички полагаме ще дадем все повече възможности за младите хора да откриват и развиват своите таланти.", сподели Ивелин Камбуров, финансов директор на компанията.


В световен мащаб през последните години потребителите все повече се доверяват и предпочитат удобството и сигурността на интернет услугите в своето ежедневие. Тази тенденция се отразява и върху потреблението на финансови услуги и продукти, като все по-голяма част от тях се дигитализират с цел улеснение на клиента, в съчетание с пълна проследимост и сигурност при преноса на данни. Тази тенденция се потвърждава и от доклада на Европейската централна банка, според който вече над 60% от кредитите до 2 000 евро се отпускат изцяло онлайн.


Credissimo е лидер в налагането на новаторски онлайн решения и модели във ФинТех сектора в България като постоянно се стреми да надскача очакванията на своите клиенти, предлагайки им изцяло онлайн продукти и услуги на световно ниво с персонално отношение към всеки клиент.


С разширяването на дейността си, дружеството затвърждава водещата си позиция в онлайн кредитирането на българския пазар и е една от най-бързо развиващите се технологични компании в региона. ФинТек групата вече е пазарен лидер и в Македония, като изключително успешно се развива и на полския пазар, където оперира вече повече от половин година. През следващите месеци предстои да наложи и внедри своя бизнес модел и технологии в Испания и Румъния. Credissimo ще е и първата европейска ФинТек компания, която ще навлезе и предложи онлайн кредити в Колумбия.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK