Стартира "Клийвс Сан Стефано" – висок клас жилища под наем

Стартира "Клийвс Сан Стефано" – висок клас жилища под наем

© Сан Стефано Пропърти ДивелопмънтСъдържание от Сан Стефано Пропърти Дивелопмънт. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

С официално откриване вчера стартира отдаването под наем на 31 висок клас и изцяло обзаведени апартаменти, част от многофункционален комплекс "Сан Стефано Плаза". Жилищата ще се отдават под наем от "Клийвс" (Cleves), най-големият частен оператор на обзаведени апартаменти за отдаване под наем за жилищни нужди в София. Компанията бе избрана през март от дружеството-инвеститор "Сан Стефано Пропърти Дивелопмънт" с посредничеството на "Колиърс", за да реализира интериорния дизайн, мениджмънта и последващото отдаване под наем и на жилищата от проекта в "Клийвс Сан Стефано".


"Това е изключителна сграда с уникално местоположение, която привлича нашите клиенти. Работихме съвместно със "Сан Стефано Пропърти Дивелопмънт", за да приведем апартаментите в съответствие с високите стандарти, които прилагаме", каза Петър Дяков, генерален директор на "Клийвс".


Стартира "Клийвс Сан Стефано" – висок клас жилища под наем

© Сан Стефано Пропърти Дивелопмънт


"Сан Стефано Плаза" е модерен комплекс в идеалния център на София, който се състои от жилищна част, търговски център и офиси клас "А". В търговския център са разположени магазини, заведения за хранене, книжарница, арт галерия и модерен фитнес със спа център, има подземен паркинг на четири нива. Целият комплекс е сертифициран по престижния международния стандарт за устойчиво строителство BREЕAM INTERNATIONAL 2013 с оценка Excellent.


Стартира "Клийвс Сан Стефано" – висок клас жилища под наем

© Сан Стефано Пропърти Дивелопмънт


"Сградата е изпълнена с висококачествени строителни материали и осигурява висок стандарт на живот сред природата. В комплекса е постигната е здравословна среда с висока дневна осветеност чрез изпълнени автоматизирана слънцезащита, външна шумозащита, термографско изследване на сградната обвивка. Фотоволтаична инсталация на покрива захранва с енергия зарядна станция за електромобили в паркинга, а богатата растителност в комплекса се напоява с автоматична поливна система, която се захранва от подземен дъждовен резервоар" – изтъкна предимствата на комплекса Николай Караянев, изпълнителен директор на "Сан Стефано Пропърти Дивелопмънт". Той допълни, че всеки от апартаментите разполага с автоматизирано управление на сградните системи и цялостна система за сигурност.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK