Уеб агенцията DevriX бе обявена за втората най-добра B2B компания в България

DevriX разработва уеб решения, базирани на WordPress, оперираща почти изцяло на американския и западноевропейски пазар

Уеб агенцията DevriX бе обявена за втората най-добра B2B компания в България

© DevriXСтатията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Уеб агенцията DevriX бе обявена за втората най-добра компания в България от лидера в измерването на рейтинга на компании в B2B сектора Clutch.co.


Уеб агенцията DevriX бе обявена за втората най-добра B2B компания в България

© Clutch.co


В годишното си проучване, резултатите от което бяха обявени през изминалата седмица, Clutch публикуваха класация на 150-те компании в България, Хърватска, Румъния и Сърбия, базирана на оценка на дейността на всяка компания, качеството на предлаганите услуги, пазарно присъствие и обратната връзка от нейните клиенти. Компаниите, включени в класацията, предлагат IT услуги, маркетинг, уеб разработка и дизайн.
Цялото проучване можете да видите тук.


DevriX се разрасна изключително бързо през изминалата година, като увеличи почти двойно клиентите си и стартира работа по няколко нови проекта по разработка и поддръжка на медийни платформи и системи за рекламиране на съдържание.

DevriX разработва уеб решения, базирани на WordPress, оперираща почти изцяло на американския и западноевропейски пазар. Екипът се грижи както за архитектурата на нови сайтове или миграцията им от други платформи, така и за интегриране на уникални функционалности за управление на съдържанието, SEO, внедряване и управление на маркетинг инструменти за монетизация и създаване на маркетинг кампании.


Част от екипа на DevriX и екипа на Pagely по време на конференцията WordCamp Europe 2018

© DevriX

Част от екипа на DevriX и екипа на Pagely по време на конференцията WordCamp Europe 2018


В изявление на компанията по повод на престижното отличие, екипът дава малко повече светлина за предизвикателствата и възможностите в сферата на обслужване на големи интернационални компании.


Компанията е технически партньор на множество огромни уеб платформи чрез предлаганите от тях "WordPress Retainers".


Бизнес моделът позволява уеб разработка в Agile среда, при която проектите се развиват дългосрочно и поетапно. Бизнесът изпробва своите идеи с работеща уеб платформа в реална среда възможно най-скоро, валидира пазарните си идеи, прави необходимите промени и често да се сдобива с нови неподозирани идеи за бъдещо развитие.


В момента екипът на DevriX се разраства. Ако сте готови за нови предизвикателства, кандидатствайте тук.В изявлението си компанията пише:


"Дългосрочните партньорства между нас и клиентите ни са изключително важни за това да разбираме съществото на бизнес процесите им, както и техните корпоративните и маркетинг цели. Бидейки доверен партньор, подпомагаме техния растеж. Признанието, което получаваме от тях чрез Clutch.co, потвърждава това."


Част от екипа на DevriX по време на конференцията WordCamp Europe 2018

© DevriX

Част от екипа на DevriX по време на конференцията WordCamp Europe 2018

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK