Практически уъркшоп " RestArt "

Изкуството в бизнеса ! Да рестАРТираме с настроение!

Практически уъркшоп " RestArt "

© BEIEDСтатията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Практики, техники и опит от сценичното изкуство. Упражнения, групови игри, симулации. Инструменти за развитие на личностни и комуникационни умения. Методи, приложими в бизнеса!


В обучението, изцяло изградено на базата на упражнения и игри, не само се постига освобождаване и самоувереност, но се акумулира и мотивация за успех. Рестартираме ума, зареждаме екипа с нова енергия.
Както и актьорите на сцената, мениджърите са под напрежение и в непрекъсната комуникация. В мениджмънта има много творчество - изкуството да си креативен, да работиш успешно с различни клиенти, колеги, да си лидер в екипа и да му се доверяваш. Да си концентриран, да умееш спокойно да представиш себе си и компанията при публични изяви, да излизаш извън рамката.


Какво:


∙ Игри и упражнения за развиване на креативността
∙ Упражнения за доверие и екипност
∙ Упражнения за усъвършенстване комуникация в група
∙ Упражнения за концентрация и владеене на тялото
∙ Упражнения за лидерство
∙ Упражнения за представяне пред публика
∙ Приятна атмосфера сред приятели
∙ Излизане от рамката и откриване на нови таланти
∙ Идеална възможност за сплотяване на екипа
∙ Почивка и презареждане за ново начало ...


Кога: Открито обучение в София - 18и Юли сряда - 13:00 - 18:00ч.


Водещи упражненията:


Яна Кузова - Актриса. Носителка на награда Аскеер за поддържаща женска роля в спектакъла "Къщата на Гнева". Богат театрален опит с водещи роли и участия на международни театрални фестивали и сцени. Шест години е част от трупата на театър "Възраждане". Професионален опит във водещите медии. Играе в сериала " Забранена любов " на NOVA TV. Още като дете е водеща на тиййн предаването " Клип Купон" на БНТ, част е от актьорския състав на сериала "Връзки" по TV7, водеща на "AutoMotorShow" по bTV. Нейният глас е част от българските аудио книги. Има опит в прочита на световни бестселъри ,съвременни български автори и др. В киното е работила с режисьори като Камен Калев, Съни Сънински, Димитър Шарков ,Тодор Чапкънов и др. Първата й роля в американска продукция й дава възможността да си партнира с Христо Шопов, Stephan Rea и Bruce Payne. Зад гърба си има безброй участия в музикални клипове, реклами на Каменица, Банка ДСК, Арлет Stars, Beefeater Fashion Show, Tommi и др.


Практически уъркшоп " RestArt "

© BEIED


Яна има голям опит като водеща на множество официални събития, модни ревюта,събития на големи фирми, частни партита, откриване на пътни участъци, презентиране на нови продукти, ежегодните награди на столична община и много др.


Харизматична и позитивна, Яна има опит и умения в комуникацията с различни характери. Упражненията и подготовката за сценични и екранни изяви , които професионалистите практикуват, помагат и в бизнеса и социалните ни ангажименти, учейки ни на полезни умения. Яна е провеждала фирмени занимания с практически задачи , радващи се на отличен успех.


Пепа Василева, МВА. Управляващ Директор на BEIED България. С образование по Маркетинг и Магистратура по Бизнес Администрация , Пепа вече близо 20 години работи за новаторски продукти и стартиращи компании. След няколко години като мениджър Маркетинг в Classic Fm и Jazz Fm, се присъединява към екипа на Distance Learning Center - представител на City University - Seattle.


Работи за маркетинга на програмите у нас и разработването на нови продукти и услуги. С BEIED e от 2004та година, грижейки се за създаването на сертификатни програми, вътрешно фирмени обучения, семинари и индивидуални консултация. Самата тя участва като трейнър. Доброто познаване на бизнес администрацията и нуждите на компаниите и техните екипи, както и качествата й на добър комуникатор и организатор, са комбинацията, която се радва на успешни обучения и постоянни клиенти.


За работата си тя споделя " Най-хубавото от всичко е възможността да творя идеи и проекти с клиенти, лектори и партньори - хора с буден ум и търсещ дух. Те дават надежда , оптимизъм, карат ме да вървя напред ".

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK