BILLA е любимата търговска верига на българите за трета поредна година

Това показват резултатите от класацията "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" 2018 г.

Съдържание от BILLA България. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

За трета поредна година българите избраха BILLA за своята любима търговска верига в единствената потребителска класация у нас "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ". По данни на организаторите над 42 000 души са гласували за предпочитаните от тях брандове. Класацията премина в три етапа, като до последния кръг достигнаха марките, събрали най-голям брой потребителски гласове. BILLA заема и почетното трето място в категорията "млечни продукти" за киселото мляко от собствената марка BILLA Brand.


"Изключително сме горди, че за трети път българите ни гласуват доверие и ни избират за своята любима търговска верига. Фактът, че печелим това отличие за трета поредна година, означава, че поддържаме едно постоянно високо ниво на предлаганите продукти и услуги.
Тази награда е особено ценна за BILLA, защото победителите се определят единствено от предпочитанията на клиентите. Те са най-обективното жури и тяхната оценка е най-важна за нас", коментира Бойко Сачански, Управител на BILLA България.


Отличието от класацията "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" е поредното признание за търговската верига.Тази година компанията получи шест златни медала QUDAL за най-високо качество в България. BILLA събра най-много потребителски гласове в категориите "Символ и най-добър пример за най-високо качество на българския пазар", "Верига за продажби на дребно", "Отдел за пресни плодове и зеленчуци", "Отдел за хлебни изделия", "Отдел за прясно месо" и "Програма за лоялност".


Друго постижение на търговската верига от последните дни е 20-а позиция в ежегодната класация на в. "Капитал" – "Най-големите компании в България". BILLA е и един от най-големите работодатели у нас, нареждайки се на 11-о място сред всички компании на българския пазар.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK