Токуда Банк обяви потребителски и ипотечен кредит с атрактивни лихви

Токуда Банк обяви потребителски и ипотечен кредит с атрактивни лихви

© Токуда БанкСъдържание от Токуда Банк. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Потребителски кредити с максимален размер от 60 000 лв. и промоционален лихвен процент от 4,1% за първата година на кредита, обяви Токуда Банк. Освен ниската лихва, кредитът "Моменти щастие" има и други атрактивни условия като възможността за теглене на кредит без поръчител и без такса за предсрочно погасяване или задължителни застраховки.


От банката са разработили ясни схеми с условия в зависимост от осигурителния доход на кредитоискалите. Промоционалните условия важат за заявления за отпускане на потребителски кредит, подадени до 30 септември 2018 г.


Токуда Банк обяви потребителски и ипотечен кредит с атрактивни лихви

© Токуда Банк


"В живота на всеки човек има моменти, които с малко помощ могат да се превърнат в най-незабравимите моменти на щастие. Искахме условията по потребителския ни кредит да са достъпни и максимално изгодни и в момента той е един от най-конкурентните на пазара.", коментира Мария Шейтанова, изпълнителен директор на банката и член на управителния съвет.


Изчисленията на експертите показват, че за потребителски кредит в размер на 60 000 лева за 7 години (84 месеца) при 4,10% променлив лихвен процент, формиран от 1-месечен ОЛП + фиксирана надбавка за първата година и 5,10% за останалия срок, формиран от 1-месечен ОЛП + надбавка от 5,10%, еднократна такса за разглеждане на искането и оценка на обезпечението – 100 лева, такса за откриване на сметка – 2 лева, месечна такса за поддръжка на сметка 2 лева – Годишният процент на разходите е в размер на 5,13%, а общо погасената сума – 71 284.86 лева.


Новият ипотечен кредит на Токуда Банк също е с изключително атрактивни условия. Той е с фиксирана лихва от 2,9% за първите 2 години и може да се използва както за закупуване на имот, така и за рефинансиране на настоящи кредити от други банки.


Например, за кредит в размер на 100 000 лева за 15 години (180 месеца) при 2,90% за първите 24 месеца и 3,40% за останалия срок (ОЛП + надбавка от 3,40 п.п.), еднократна такса за разглеждане на искането и оценка на обезпечението – 0,3%, изготвяне на нотариален акт за учредяване на ипотека – 120 лева с ДДС, такса за откриване на сметка – 2 лева, месечна такса за поддръжка на сметка 2,00 лева – Годишният процент на разходите е в размер на 3,47%, а общо погасената сума – 127 911.17 лева.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK