Вива Кредит и Холидей Хироус в обща кауза

"Не изхвърляй книжка – подари я"

Вива Кредит и Холидей Хироус в обща кауза

© Вива КредитСтатията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

За пореден път, двете компании обединяват усилията си, за да застанат зад нова социално-отговорна инициатива. Този път тя е в подкрепа на деца на възраст от 3 до 10 години от семейства в неравностойно положение. Целта е да се насърчи любовта към четенето и образованието от най-ранна детска възраст.


Съвместната кампания ще продължи от 15.07.2018 г. до 31.08.2018 г. Това е периодът, в който всеки желаещ може да дари книжка. Целта е да осигурят най-малко 5 000 детски книжки. Те ще бъдат добавени в коледните пакети с хранителни продукти, предназначени за семейства с финансово затруднение, осигурени от Холидей Хироус.


Всички желаещи могат да се включат в каузата и да дарят нови или употребявани книжки от личната си библиотека, като посетят някой от 49 –те офиса на Вива Кредит в цялата страна в срока на кампанията. Всеки дарител, ще получи и сертификат за участието си в кампанията, който ще му даде право и на отстъпка в размер на 30% от главницата при сключване на договор за паричен заем с Вива Кредит в периода от 15.07.2018 г до 31.10.2018 г. Повече за условията на промоцията можете да научите на www.vivacredit.bg.


Партньорството между Вива Кредит и Холидей Хироус в България продължава вече втора година, като за това кратко време бяха организирани няколко успешни кампании и инициативи, които помагат на семейстсва в нужда, да се почувстват по-спокойни по време на празници.


Тази кампания е с фокус върху детското образование и развитие на децата в тези семейства.


Повече за кампанията, както и за адресите на офисите на Вива Кредит, в които може да дарите книжка, ще откриете тук: vivacredit.bg

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK