А1: Българите, ползващи роуминг в Сърбия и Македония говорят с 60% повече след въвеждането на А1 Europe&Balkan

А1: Българите, ползващи роуминг в Сърбия и Македония говорят с 60% повече след въвеждането на А1 Europe&Balkan

© A1 БългарияСъдържание от A1 България

Клиентите на А1, които пътуват до Сърбия и Македония, провеждат с 60% повече разговори в роуминг на месечна база след въвеждането на тарифния план A1 Europe&Balkan. Средното месечно потреблението на мобилен трафик в двете ни съседни държави пък се е повишило над 7 пъти.


А1 разработи A1 Europe&Balkan специално за своите клиенти, които да разполагат с достъпна роуминг услуга независимо до коя част на Европа пътуват. Тарифният план беше въведен през май 2017 г. преди темата за регулацията на роуминга в страните от Западните Балкани да стане актуална и промени изцяло начина на общуване на всички българи, които пътуват да Сърбия и Македония.


Срещу 1,99 лева на ден A1 Europe&Balkan предлага 100 безплатни минути, 100 sms-a и 200 MB мобилен трафик за препоръчителни мрежи в Сърбия и Македония. Планът включва и 1000 минути, 1000 sms-а и 200 MB мобилен трафик на ден във всички държави от ЕС, Исландия, Лихтенщайн, Норвегия и Турция.


Клиентите на А1 могат по всяко време да заявят A1 Europe&Balkan на 1758 или да го деактивират и да преминат към стандартната тарифа в роуминг, като това става с изпращане на безплатен sms на 1773.


Новите тарифни планове А1 One Unlimited (от 2XL до 5XL) също включват до 1000 допълнителни безплатни минути, sms-и и мегабайти в ЕС, Македония, Сърбия и Турция.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK