Huawei P20 и P20 Pro са първите смартфони, които поддържат услугата 4G Voice в мрежата на VIVACOM

4G гласовата комуникация е с по-високо качество на звука и позволява бързо 4G сърфиране, докато говорите

Huawei P20 и P20 Pro са първите смартфони, които поддържат услугата 4G Voice в мрежата на VIVACOM

© Huawei



Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Huawei P20 и P20 Pro са първите телефони, които официално поддържат новата услуга за 4G разговори, предлагана от VIVACOM, и базирана на технологията за предаване на глас през 4G мрежата – 4G Voice. Тя предлага по-бързо свързване и по-високо качество на звука, плюс удобства, на които ще се зарадва всеки активен съвременен потребител. Едно от тях е, че ако например сърфирате през телефона си и междувременно приемете входящо обаждане, на спийкър или слушалки, сърфирането ви вече няма да се забави или прекъсне, тъй като и двете дейности вече ще се обслужват от 4G мрежата. Друго голямо предимство е, че тази технология пести батерията на устройството, което не е за подценяване, въпреки че батериите на серията P20 на Huawei вече са известни като еталон за дълъг живот.


Можете да се възползвате напълно безплатно от услугата 4G Voice на VIVACOM. Необходимо е само да разполагате с 4G SIM карта на оператора и ,разбира се, Huawei P20 или P20 Pro със съответната актуализация на софтуера. Активирането и управлявнето на услугата се извършва лесно чрез изпращане на SMS съобщение с текст START на моер 1701. За да се проведе 4G разговор, трябва и двата VIVACOM абоната да са с активна 4G Voice услуга.


Необходимите ъпдейти са съответно:
1. За Huawei P20 - EML-L29 8.1.0.132(C432) или по-висока.
2. За Huawei P20 Pro - CLT-L29 8.1.0.131(C432) или по-висока.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK