Всеки петък безплатна диагностика от Huawei

Huawei стартира инициативата Smart Friday, в рамките на която Центърът за обслужване на клиенти на ул. Леге 6 ще предлага безплатна диагностика на всички устройства на марката и 10% отстъпка от негаранционното сервизиране

Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

На 10 август (петък) Huawei стартира първата по рода си инициатива в България, наречена Smart Friday. На тази дата и всеки петък след нея в Центъра за обслужване на клиенти на компанията на ул. Леге N6 в идеалния център на София, всеки собственик на Huawei устройство ще може да получи пълна и напълно безплатна диагностика на своето гаранционно или вече негаранционно Huawei устройство, да изпие чаша кафе и разгледа новите продукти на компанията, и ако диагностиката установи проблем – негаранционните устройства получават 10% отстъпка от цената на ремонт, а гаранционното устройство – напълно безплатен ремонт в рамките на гаранционните условия.


Всеки петък безплатна диагностика от Huawei

© Huawei


Всеки петък се превръща в специален ден за потребителите на Huawei, които могат да се възползват и от всички консултантски и помощни услуги, от които имат нужда – да обсъдят оптимални идеи за използване на своето устройство, препоръка при избор на ново според личния си лайфстайл, архивиране на цялата информация от смартфона им на USB диск и други.


Инициативата Smart Friday, както и цялостното обслужване, предлагано в Центъра за обслужване на клиенти на Huawei на ул. Леге N6, e отворена за всички потребители на марката, независимо от къде са закупили своето устройство – мобилен оператор или магазин за техника, в страната или чужбина. Работното време на Центъра е всеки делничен ден от 09:00 до 18:00 ч.


------------


За Huawei Consumer Business Group
Продуктите и услугите на Huawei се предлагат в повече от 170 страни и са използвани от 1/3 от световното население, правейки Huawei третият най-голям доставчик на мобилна техника в света за 2017. Компанията разполага с 16 изследователски центъра на територията на САЩ, Германия, Финландия, Швеция, Русия, Индия и Китай. "Huawei Consumer Business Group" е едно от трите бизнес звена на бранда и осъществява дейност в областта на мобилните телефони, компютрите и таблетите, преносимите и софтуерните устройства и др. Глобалната мрежа на Huawei е изградена на основата на над 20-годишен опит в телекомуникационната индустрия, като нейната цел е да предоставя най-актуалните технологични иновации на потребителите по света.


За повече информация посетете: https://consumer.huawei.com/bg/


За най-актуалната информация, свързана с Huawei Consumer Business Group България, последвайте ни във:
Facebook: facebook.com/HuaweimobileBG/
Twitter: twitter.com/HuaweiMobileBG
YouTube: Huawei Mobile BG
Instagram: instagram.com/huaweimobilebg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK