Motorola x Android One

Съдържание от Motorola

Семейството на Motorola приветства още един нов член - motorola one. Този Android One смартфон ви дава любимото Android изживяване, три години регулярни ъпдейти за сигурност и още повече възможности на камерата с Google Lens. И това е само началото, защото с познатите ви ексклузивни функции moto experiences той е готов за всякакви предизвикателства.


Motorola x Android One

© Motorola


Android One: Интелигентен, сигурен, просто невероятен


Получавате най-новия софтуер и AI иновации от Google директно от кутията. Android One ви дава интелигентно, сигурно и практично устройство.


Интелигентен: Разпознавате текст, търсите рецепти, превеждате думи, преглеждате любимите си дрехи и още с приложението Google Lens, вградено в камерата на телефона. В допълнение получавате неограничено пространство за съхранение на снимки с висока резолюция в Google Photos. Обаждайте се, търсете информация и гледайте видеа в YouTube с гласови команди благодарение на възможностите на Google Assistant.


Сигурен: С Android One motorola one ще получи две актуализации до най-новата версия на Android. Освен това ви предлага сигурност с Google Play Protect, както и месечни актуализации за защита, които са гарантирани за следващите три години.


Невероятен: Забравете за предварително инсталираните приложения и вземете есенцията на Android OS заедно с moto experiences. Получавате не само достъп до най-новите софтуерни актуализации, но и повече пространство за съхранение и контрол върху вашето смартфон изживяване.


Освен всичко това, телефоните от серията motorola one ще бъдат сред първите, които ще получат актуализация до Android™ 9 Pie (Android P) малко след премиерата.


motorola one


Той е модерен, с елегантен стъклен дизайн и завладяващ 5.9" HD+ 19:9 Max Vision дисплей. motorola one е перфектният начин да записвате 4К видеа, да четете любимата си книга на по-голям екран, да си водите бележки и да правите няколко неща едновременно с опцията за разделяне на екрана. И всичко това само с една ръка.


Улавяйте неочакваните моменти с 13MP двойна задна камера и 8MP селфи камера. С motorola one винаги ще имате спиращи дъха залези, към които да се връщате, когато лятото отмине, невероятни снимки от снощния купон или пък подходящ кадър за профила ви в Instagram. Просто се възползвайте от функциите за портретен режим, забавни синемаграфи или пък тайлмапс видео. С възможностите на изкуствения интелект, вградени в Google Lens, можете да взаимодействате със света, като просто насочите камерата. Направете снимка на случайно избрано куче и Googlе ще ви каже коя е неговата порода.


Спокойствието, когато става въпрос за заряда на батерията, винаги е било трудно постижима цел. Сега разполагате с енергия за целия ден само с едно зареждане, а това означава по-малко пропуснати възможности и никакви притеснения относно GPS координатите, когато сте навън. Когато батерията все пак се изчерпи, включете TurboPower зарядното устройство и ще получите енергия за до 6 часа само с 20-минутно зареждане.


8-ядреният 2.0 GHz процесор Qualcomm® SnapdragonTM 625 осигурява отлична производителност и гарантира, че устройството ви ще реагира незабавно на всяко докосване на екрана.


Някои функции, възможности и продуктови спецификации може да са зависими от мрежовата връзка и да подлежат на допълнителни условия, разпоредби и такси. Всичко подлежи на промяна без предупреждение. MOTOROLA и стилизираното лого M са регистрирани търговски марки на Motorola Trademark Holdings, LLC. Android One и другите марки са търговски марки на Google Inc. Всички други търговски марки са собственост на съответните им притежатели. © 2018 Motorola Mobility LLC. Всички права запазени.


motorola one пристига с Android O и ще бъде актуализиран до версия P и Q. Актуализации за сигурността ще пристигат в продължение на три години от датата на световната премиера, която е на 13 септември 2018 г.


Всички твърдения относно капацитета на батерията са приблизителни и се базират на профила на стандартния потребител (който включва както режим на работа, така и режим на готовност) при оптимални условия на мрежата. Действителната издръжливост на батерията ще варира и зависи от много фактори, включително силата на сигнала, конфигурацията на мрежата, възрастта на батерията, работната температура, избраните функции, настройките на устройството, проведените разговори, използваните данни и употребата на други приложения. Зарядът на батерията трябва да е значително изчерпан. Скоростта на зареждане се забавя при продължителна употреба.


Поддържа до 256GB microSD карта. MicroSD картата се продава отделно. Възможно е съдържание с DRM ограничения да не може да бъде преместено на нея.


----------------------------------------------


За Motorola
Motorola Mobility LLC беше придобита от Lenovo Group Holdings през 2015 г. Всички продукти с марката Moto и Motorola са проектирани и произведени от Motorola Mobility, която е дъщерно дружество на Lenovo.


За Lenovo
Lenovo е $45-милиардна глобална компания, поставена в световната класация на Fortune 500 с визия да се превърне в лидер в сферата на интелигентната трансформация посредством умни устройства и инфраструктура, които осигуряват най-доброто потребителско изживяване. Портфолиото на Lenovo е едно от най-широките в света със свързани продукти, включително смартфони (Motorola), таблети, компютри (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion), работни станции, както и AR/VR устройства и умни решения за дома. Решенията от следващо поколение при центровете за данни на Lenovo (ThinkSystem и ThinkAgile) създават капацитета и компютърната мощ на връзките, които променят бизнеса и обществото. Lenovo работи, за да вдъхнови различното у всеки и да изгради бъдеще, базирано на по-интелигентните технологии, в което всеки преуспява. Присъединете се към нас в LinkedIn, следете ни във Facebook, Twitter (Lenovo Bulgaria), Instagram и Weibo или ни посетете на www.lenovo.com/bg.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK