Вземи Huawei таблет и учи забавно с Уча.се

Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Huawei стартира първа по рода си у нас кампания с таблети по случай предстоящия старт на учебната година. Целта на компанията е да стимулира учениците да учат по модерен начин от видео материали на разбираем и интересен език, да спести на родителите средства за частни уроци, и да подкрепи иновативния подход на българския start-up проект Уча.се.


Само през септември, всеки, който закупи от Telenor, Vivacom или А1, Huawei MediaPad M5 10, MediaPad T3 10, MediaPad T3 8 или който и да е друг 8 или 10-инчов модел на бранда, ще получи подарък на стойност над 30 лв. – специален промо код, с който ще може да се регистрира, когато пожелае до края на календарната годината в платформата Уча.се и да се възползва от безплатен достъп до платформата за 1 месец.


С тази инициатива Huawei подкрепя развитието на образованието в България по начин, който е съобразен с развитието на модерните технологии и промените в начините, по които възприемаме, запомняме и използваме научената информация в цялостно променената информационна среда през последните години. Днешните деца научават много за света от модерните цифрови канали, а видео форматът е сред водещите тенденции на изразяване и споделяне.


Уникалната българска платформа Уча.се, създадена за ученици от 1 до 12 клас, залага точно на този съвремен подход в представянето на информация. Одобрените от МОН учебни програми са предадени под формата на над 12 хиляди видео урока и тестове, които обясняват материала разбираемо и интересно, и стимулират конкурентното чувство и реалната самооценка на младите хора, което също е важен за тях житейски урок. Платформата си партнира с над 1200 български училища и за успешната й формула свидетелстват внушителните над 600 000 регистрирани потребители и над 33 милиона изгледани видео урока.


Таблетът от своя страна е най-логичното съвременно устройство, на което да се консумира това богато мултимедийно съдържание, а моделите на Huawei комбинират всички параметри, които се грижат както за отличното му визуално и аудио възпроизвеждане, така и за здравето на децата ни. Те идват с прецизна и надеждна изработка, метален корпус, красив дизайн, оптимален за зрението Еye comfort режим с филтър на изморяващата синя светлина, и възможност за родителски контрол на съдържанието.


Участието в промоцията е само през септември до изчерпване на количествата и се състои в няколко стъпки. След като се закупи съответния модел таблет Huawei от търговската мрежа, трябва да се посети и да се въведе IMEI на модела и e-mail, на който се получава активационен код. На сайта се въвежда специалния промо код и така се получава безплатен достъп до цялата платформа Уча.се, важащ един месец от датата на активация, която трябва да се направи до края на 2018 година.


За повече информация, можете да посетите сайта на кaмпаниятa.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK