А1 стартира нова роуминг тарифа с повече минути, мегабайти и sms-и

A1 Travel Unlimited позволява активиране на допълнителни минути, мегабайти и sms-и до 10 пъти на ден

Съдържание от A1 България. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

А1 пуска нова дневна роуминг тарифа А1 Travel Unlimited, с която клиентите на телекома ще ползват по 200 минути, мегабайти и sms-a на ден за всички страни от Европейския съюз (ЕС), Европейската икономическа зона (ЕИЗ), Турция и препоръчителни мрежи в Сърбия и Македония. Цената на тарифата е 2,99 лева на ден, като при изчерпване на наличните минути, мегабайти или sms-и, пакетът може да се активира отново срещу същата сума. Допълнителната активация може да се извършва до 10 пъти на ден, за да бъде в полза на клиентите, които ползват повече трафик, когато са извън България.


А1 разработи А1 Travel Unlimited, за да отговори на нарастващите нужди на своите клиенти, които пътуват извън границите на България. Данните на телекома показват, че в Сърбия, Македония и Турция, абонатите на дневните роуминг тарифи ползват 20 пъти повече трафик на мобилни данни от потребители с други тарифни планове. По отношение на разговорите, в същите държави, клиентите на дневни роуминг тарифи от А1 изговарят 12 пъти повече минути спрямо тези, които ползват други роуминг тарифи.


Клиентите на А1 могат да заявят A1 Travel Unlimited по всяко време със sms с текст "ОК" на номер 1751.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK