210 000 Евро – Най-големият награден фонд, даван някога в България, е за най-добрите блокчейн базирани стартъпи на Innowave Summit 2018

Жури от световна класа ще оценява участниците

210 000 Евро – Най-големият награден фонд, даван някога в България, е за най-добрите блокчейн базирани стартъпи на Innowave Summit 2018

© Innowave SummitСъдържание от Innowave Summit. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Уникална възможност предлагат организаторите на тазгодишното издание на най-мащабната високотехнологична конференция в Югоизточна Европа – InnoWave Summit 2018, която ще се проведе на 19 и 20 октомври във Варна. Най-добрите стартъпи, работещи в сферата на блокчейн технологиите, ще имат шанса да спечелят награден фонд на стойност 210 000 евро – най-голямата сума, давана някога в България на събитие от подобен мащаб.


В състезанието "Pitch Your Blockchain Startup" отборите-участници ще разполагат с пет минути на сцената, за да представят своя блокчейн базиран стартъп. След което, те ще трябва да отговарят на въпроси и да чуят препоръките на журито от водещи световни брандове. Всички отбори ще се състезават за награден фонд от 210 000 евро – 10 000 под формата на парична награда и 200 000 евро под формата на инвестиции.
Конкурсът ще даде възможност на участниците да чуят от създателите на блокчейн технологиите за най-големите новости и всичко предстоящо в тази сфера.


"Фокусирахме се върху блокчейн технологиите в този конкурс, тъй като те не са просто технологията, която стои зад набралите популярност напоследък криптовалути като биткойна, но е отворена платформа, която дава възможност да се промяни из основи бъдещето на много сфери като финансовата система, киберсигурността, мрежовите технологии и "интернет на нещата", образованието и мн. др. Блокчейн технологиите все още не са достатъчно развити, но стават все по-привлекателни заради възможността за тотална проследяемост на направените трансакции и невъзможността за манипулирането им. Към това се добавя и обменът на всякакви активи за минути, вместо за повече време, което ускорява самия бизнес процес", споделя Димитър Василев от Български бизнес форуми, организатор на InnoWave Summit 2018.


210 000 Евро – Най-големият награден фонд, даван някога в България, е за най-добрите блокчейн базирани стартъпи на Innowave Summit 2018


InnoWave Summit 2018 ще представи освен нововъведенията в сферата на блокчейн технологиите, още и последните тенденции в областта на изкуствения интелект, нано технологиите, виртуалната реалност, финансовите технологии, дигиталното здравеопазване, стартъпите, маркетинга, продажбите, електронната търговия и пр.


Повече от 60 топ-лектори от световни брандове, над 80 световни изложители и близо 2000 участници – собственици и мениджъри от Балканите, Европа, Америка и Азия ви очакват на InnoWave Summit 2018.


Станете част от най-мащабната технологична конференция в Югоизточна Европа! Бъдете там, където ще са всички ваши партньори, клиенти, конкуренти и вдъхновители!


Билети за Innowave Summit 2018 – ТУК


Повече за Innowave Summit 2018 – ТУК

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK