Paysafe Group организира първия глобален хакатон, който ще се състои в пет различни града

Съдържание от Paysafe. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Paysafe Group организира първия глобален хакатон, който ще се състои в пет различни града

© Paysafe


Paysafe Group, водещ глобален доставчик на цялостни платежни решения, ще бъде домакин на първия глобален хакатон, който ще се проведе в пет ключови локации: София (България), Виена (Австрия), Хайдерабад (Индия), Монреал и Калгари (Канада). Целта на предизвикателството е да идентифицира нови идеи, таланти и иновации, които отговарят на смелите технологични амбиции на компанията.


Глобалният хакатон е отворен за всички ИТ специалисти, които имат страст към технологиите и програмирането и търсят възможност да покажат изключителните си умения. Паралелно с възможността да спечелят голям награден фонд, те ще могат да обсъдят опциите за развитие на кариерата си в Paysafe - компания, отличена с многобройни награди за добър работодател и с глобален рейтинг от 4.2 в Glassdoor.


Всички заинтересовани участници трябва да се регистрират предварително на: www.paysafe.com/hackathon2018


Глобалният хакатон на Paysafe ще бъде разделен на две части, които включват предизвикателства, посветени на Graph Theory и Dynamic Programming:


Онлайн предизвикателство от 8 до 20 октомври


Класиралите се на трите челни позиции ще получат парична награда в размер на съответно 3,000 долара за първо място, 2,000 долара за второ място и 1,000 долара за трето място. Участниците, класирали се сред първите 50 места във всяка от петте локации, ще получат директна покана за втората част от хакатона, която ще се проведе на живо.


Събитие на живо на 27 октомври


Втората част на хакатона ще се проведе на място в близост до офисите на Paysafe в петте локации. Участниците ще трябва да представят работата си пред жури, след като всички са приключили с предизвикателството. Всяка локация ще отличи отделен победител, който ще получи награда в размер на 5,000 долара, а глобалният шампион ще бъде избран сред петте локални победители и ще спечели допълнителен награден фонд в размер на 20,000 долара.


"В Paysafe насърчаваме предприемаческата култура, чрез което искаме да дадем възможност на нашия екип да създаде технологии, които могат да предизвикат революция в начина, по който потребителите плащат по целия свят. Ние сме се посветили на това да бъдем лидери в сферата на иновациите и да направим следващата голяма крачка в сферата на плащанията.", споделя Карим Ахмад, Глобален директор "Продукти и трансформации" в Paysafe.


"Организирахме редица регионални хакатони, които бяха изключително успешни, затова нямаме търпение да осъществим хакатон на глобално ниво. Това е чудесна възможност да видим какво могат да предложат местните таланти в по-голям мащаб."


За повече информация относно глобалния хакатон на Paysafe, включително предизвикателствата, правилата, локациите и регистрацията, посетете www.paysafe.com/hackathon2018

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK