Нова функция на Huawei позволява да обвързвате контактите си с профилите им в LinkedIn

Опцията може много да ви помогне на работното място

Нова функция на Huawei позволява да обвързвате контактите си с профилите им в LinkedIn

© HuaweiСъдържание от Huawei. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

При постъпването на нова работа в началото може да е доста трудно да разчупите леда между вас и колегите и да ги опознаете извън общата информация за тях, която ви е била предоставена първоначално. Без значение колко често общувате с тях, нерядко тяхната длъжност, квалификация и роля в компанията дълго време остава пълна мистерия за вас.


Освен на работното място е доста полезно да се свързвате с колегите си в професионална платформа, която ще ви предостави информация доста отвъд техния телефонен номер. За щастие на всички, намиращи се в такава ситуация, такава платформа съществува от години и е доста популярна по целия свят.


LinkedIn е най-голямата социална мрежа за бизнес контакти в света и към днешна дата може да се похвали с десетки милиони регистирирани потребители по цял свят. Добавяйки вашите колеги и клиенти в списъка си с контакти ще научите много повече за тяхната професионална квалификация, образование и предходни работодатели. LinkedIn ви позволява да "скъсите дистанцията" между вас и контактите ви по лесен и професионален начин.


Обвързването на телефонните номера със съответния профил в LinkedIn става доста лесно:


1. Изтеглете мобилното приложение на LinkedIn и се регистрирайте в сайта.


Отворете Google Play Store, потърсете "LinkedIn" и натиснете "Install". След това отворете приложението и натиснете "Join Now", за да създадете свой профил.


2. Потърсете колегите си и ги добавете в списъка си с контакти.


Това ще стане като натиснете лентата на търсачката и въведете името на човека, който искате да добавите. Натиснете "See all results for (въведеното име)". Когато намерите човека, който търсите, натиснете "Connect". След като приеме поканата ви този човек ще бъде добавен в списъка ви с контакти.


3. Свържете номерата в телефона си с профилите им в LinkedIn.


Отворете "Contacts" и следвайте пътеката More>Settings>Associate LinkedIn account. Следвайте инструкциите и се регистрирайте във вашия LinkedIn профил, след което вашият смартфон автоматично ще свърже телефонните номера с профилите на съответните хора в LinkedIn. За да направите това с всичките си контакти, отворете "Contacts", след това отворете настройките на LinkedIn и следвайте пътеката Sync LinkedIn contacts > All LinkedIn contacts и накрая изберете Sync или Sync LinkedIn contacts.


За да видите информацията за определен номер в LinkedIn, отворете контакта и натиснете See LinkedIn Information.


Ако желаете да разширите списъка си с контакти и едновременно с това да потърсите професионална реализация, елате на 10 октомври в хотел "Балкан" (Шератон), където от 9 до 18 ч. ще се проведе специалното събитие на Huawei по повод кампанията им за търсене на нови служители в България. Програмата на събитието и отворените в момента позиции можете да видите тук.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK