Innovation Explorer 2019

Отвъд границите на технологиите и хората

Innovation Explorer 2019

© Innovation StarterСъдържание от Innovation Starter. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

На 21.02.2019 г. в Sofia Event Center, ще се проведе международния форум за иновации Innovation Explorer, организиран от Капитал и агенцията за иновации Innovation Starter.


Темата за юбилейното, пето, поредно издание на събитието е вдъхновена от научно-фантастичния сериал Black Mirror и модерната философия на Ювал Ноа Харари. Ще търси границите на възможностите на технологиите и хората и новите предизвикателства пред човека за следващите хилядолетия.


Събитието ще бъде открито с магическо шоу провокация към креативността, организирано от Butzi (Йоханес Алинхак от Франция), един от най-нашумелите млади съвременни илюзионисти, който е и световен лектор по креативност и творчество. Участват още: Стивън Томас, Директор на американския център за публично здраве (САЩ), Мену Синг, дизайнер на потребителския опит в Института за иновации и предприемачество (САЩ) , Ана Рейес, ескперт по невро-лингвистичен маркетинг (Испания), креативният директор на BBC, Дан Рамсден (Англия), Зак Брустик, консултант и фасилитатор по дигитален маркетинг и иновации (Германия), Изпълнителният директор на фонда за рисков капитал Crosspring - Морис Баканд (Холандия) и др.


На събитието по традиция ще се проведат и практически работилници. Тази година те са две:


- Radical Collaboration е метод за радикалното сътрудничество, който се основава на ключов принцип от Дизайн мисленето за включването на разностранен опит към контекста на проблема.
- Playfulness LEGO® SERIOUS PLAY® - метод за креативни упражнения в сериозния бизнес свят, създаден от LEGO.


Не пропускайте ранната регистрация за форума до края на 2018 година, защото тази година местата са ограничени до 1500. За цените на пакетите и повече информация, посетете сайта на събитието: www.innovationexplorer.bg.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK