A1 стартира продажби на проследяващото устройство MyКi Auto

MyKi Auto използва двойно подсигурена сателитна система за защита на моторни превозни средства

A1 стартира продажби на проследяващото устройство MyКi Auto

© A1 БългарияСъдържание от A1 България. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

А1 е първият телеком в България, който започва да предлага MyKi Auto – GPS проследяващото устройство, което позволява постоянно наблюдение на автомобили, камиони, мотори, тирове и др. с помощта на мобилно приложение. Myki Auto е достъпно за всички клиенти на А1 на цена от 9,99 лева в брой или за 0,50 лева на изплащане с абонаментен план A1 Surf 2XL.


MyKi Auto e с четворна локализация, която гарантира точност на местонахождението до 4 метра. На открити пространства устройството използва двойно подсигурена сателитна система – GPS и Glonnas. В подземни паркинги и закрити помещения MyKi Auto използва Wi-Fi и А-GPS, за да даде информация за местоположението автомобила.


MyKi разполага с батерия с мощност 10 000 mAh, която му позволява да изпраща данни за автомобила, когато е в движение, на всеки 10 минути в продължение на 90 дни. Устройството може да следи автомобила и в реално време, като изпраща местоположението му на всеки 10 секунди, като това може да се осъществява в продължение на 45-60 дни.


MyKi Auto има функция за изпращане на сигнал до мобилно устройство, ако автомобилът се движи без знанието на собственика или напусне някоя от предварително посочените зони за сигурност. Клиентите могат да отбелязват до 5 зони за сигурност. Специална защита срещу заглушаване позволява на MyKi Auto да запамети изминатия маршрут и да изпрати актуално местоположение на автомобила.


Устройството е лесно за употреба, без да е необходима инсталация, като се поставя бързо и лесно с помощта на мощен магнит. То предоставя възможност за контрол и настройване от всяка точка на света с помощта на мобилното приложение MyKi Auto, като за неговото функциониране е необходима единствено интернет връзка.


MyKi Auto е разработен от българската компания Алтерко Роботикс, която е традиционен партньор на А1. Телекомът предлага още няколко продукта, създадени от компанията – детските часовници MyKi, MyKi Touch и MyKi Junior, компактната камера Shelly Eye mini, както и GSM тракера за домашни любимци Myki Pet.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK