A1 получи сертификат Cisco Premier Partner за цялостни ICT бизнес решения

Съдържание от A1 България

А1 е първият телеком в България, който получи сертификат за Premier партньор на Cisco за предоставяне на цялостни технологични решения за бизнеса. Това е част от стремежа на А1 да допринесе за дигитализацията на бизнеса у нас, като предложи сложни технологични решения, базирани на Cisco.


Получаването на сертификата е поредната стъпка от стратегията на А1 да се наложи като предпочитан ICT партньор на бизнеса в България. А1 гарантира дългосрочна ангажираност към клиенти и партньори и поддържа висока технологична скорост на развитие, съобразена със световните лидери на телеком и IT пазара. A1 вече гледа към следващата цел от партньорството си със Cisco – получаването на Gold сертификат.


Като част от стратегията на А1 да бъде доставчик на високотехнологични и иновативни решения, компанията предлага богато портфолио от ICT услуги: софтуерни решения, IT Security, IaaS, PaaS, SaaS Cloud и IoT продукти. Фокус на бизнес услугите, които А1 предлага, са цялостните ICT решения, включващи както комуникационни и мрежови услуги, така и дейности по IT консултиране и системна интеграция.


А1 e предпочитан ICT партньор на най-големите компании в България от всички сектори на икономиката. Телекомът реализира комплексни ICT проекти, както на етап дизайн на техническото решение, така и на ниво изпълнение, проактивно наблюдение и поддръжка.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK