Кариера в международната компания VEO

Кариера в международната компания VEO

© VEO Worldwide ServicesСтатията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Мултинационалната B2B компания VEO Worldwide Services има одобрени свободни позиции за специалисти по международна търговия, които владеят един или повече от следните езици: турски, гръцки, немски, испански, италиански, френски и английски.


Отговорностите, които одобрените кандидати за позицията ще поемат, включват: провеждане на бизнес разговори и преговори на съответния език, изпълнение на задачи по предварително зададен план, мониторинг на реализацията на поръчките, както и установяването и изграждането на отношения с нови и настоящи доставчици.


Освен добро владеене на език, изискванията към желаещите да кандидатстват по обявата са мотивация да приемат предизвикателствата и да подобряват уменията си, както и да са готови да работят в динамична среда.


На одобрените кандидати VEO Worldwide Services предлага трудов договор, 6-седмично обучение в областта на международната търговия и провеждането на преговори, осъществено от стратегическия партньор на компанията Dare Academy. Заплащането се формира на база основна заплата и месечен бонус, обвързан с постигнатите резултати.


Кариера в международната компания VEO

© VEO Worldwide Services


Всеки, който желае да кандидатства по обявата, трябва да изпрати автобиография и актуална снимка на e-mail: mailtokarieri@dare-tradeacademy.com


VEO Worldwide Services оперира в Източна Европа вече 12 години. В офисите на компанията в Румъния, Молдова, Полша, България, Украйна и Тунис работят над 800 служители. Мултинационалната среда насърчава предприемчивостта и творческия подход и осигурява непрекъсната възможност за развитие. Научете повече тук.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK