СТЕМО, SAP България и А1 събраха SAP клиенти на ексклузивен семинар в хотел Sense – СофияСъдържание от СТЕМО. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

На 21 ноември 2018г. СТЕМО, SAP България и А1 организираха семинар, на който разказаха повече за актуалните тенденции в бизнес софтуера, които могат да гарантират дългосрочното бъдеще на SAP системата, съобразено с оптималния технологичен модел.


На събитието беше представена и най-новата програма на СТЕМО, SAP и А1, подходяща за настоящи и бъдещи SAP потребители – SAP Hotel


Програмата SAP HOTEL позволява пълна оптимизация на разходите за управление на ERP системата, базирана на най-добрите практики от утвърдени производители.


СТЕМО, SAP България и А1 събраха SAP клиенти на ексклузивен семинар в хотел Sense – София

© Стемо


Събитието откри Димитър Геров от СТЕМО, като към приветствията се присъединиха и Управляващия директор на SAP България, Радомир Миланов и Мартин Филев от А1.


Диана Тодорова от SAP България презентира програмата S/4 Move in Motion, която съдейства за пълната трансформация към последното поколение бизнес софтуер – SAP S/4HANA, а Антон Валявичарски от СТЕМО представи в детайли програмата SAP Hotel.


СТЕМО, SAP България и А1 събраха SAP клиенти на ексклузивен семинар в хотел Sense – София

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK