Филип Морис представи IQOS 3 и IQOS 3 MULTI в България

Филип Морис представи IQOS 3 и IQOS 3 MULTI в България

© Филип Морис ИнтернешънълСъдържание от Филип Морис Интернешънъл. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

IQOS 3 е най-новата усъвършенствана версия на IQOS устройството, което нагрява тютюна вместо да го гори. С новия IQOS 3 компанията продължава мисията си за изграждане на бъдеще без дим.


Само месец след световната премиера в Япония, IQOS 3 и IQOS 3 Multi бяха официално представени и в България на събитие, състояло се на 27-и ноември в София.


Събитието също отбеляза 1 година от стъпването на IQOS в страната и събра над 700 съмишленици на идеята за ускоряване на промяната към бездимна среда в България и почитатели на революционната технология с бранда IQOS. Сред гостите бяха най-верните поддръжници на IQOS, представители на бизнеса, науката, медиите и редица популярни лица.


Филип Морис представи IQOS 3 и IQOS 3 MULTI в България

© Филип Морис Интернешънъл


От компанията подчертаха, че новите IQOS 3 и IQOS 3 Multi са разработени на базата на получената обратна връзка от потребителите от 43 държави по света, в които днес се предлага IQOS. Новите устройства са с подобрен дизайн и функционалности – те са по-здрави, по-компактни и по-лесни за употреба.
Това, което е запазено при новата серия IQOS 3 е първокласната технология на Филип Морис за нагряване на тютюн, с която се елиминира горенето, както и продължаващите научни изследвания, които вече доказаха намаленото образуване на вредни токсични вещества и които имат за цел да докажат намаления риск за здравето в сравнение с пушенето на традиционните цигари.


"България е сред страните по света, в които вече десетки хиляди пълнолетни пушачи възприеха употребата на бездимни продукти като по-добрата алтернатива и спряха да пушат благодарение на системата за нагряване на тютюн IQOS. Днес почти 6 милиона пълнолетни пушачи по света са преминали на IQOS за 4-те години след старта на IQOS в Япония, като част от тях са в България и са сред гостите тази вечер." заяви генералният мениджър Джордж Маргонис по време на официалното откриване.


В своето кратко изявление, Джордж Маргонис сподели, че като всеки новаторски продукт и IQOS не е идеален и може би никога няма да бъде идеален. "IQOS е сред малкото продукти, които правят революция в своя сектор и променят гледната точка на потребителите и така се извършва голямата промяна за по-добър свят без дим.", допълни генералният мениджър на Филип Морис.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK