А1 предлага едномесечен безплатен достъп до всички Viber стикери

Съдържание от A1 България. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Специално за коледните празници А1 предлага безплатен едномесечен абонамент, който дава достъп за сваляне на всички платени стикер пакети в платформата на Viber. При активиране на услугата през декември, клиентите на А1 ще получат безплатен достъп до всички платени стикер пакети в приложението на Viber за срок от един месец.


С А1 стикер абонамент всички клиенти на мобилни услуги от А1, получават достъп за сваляне на стикер пакетите срещу 1,99 лева на месец. Активирането на услугата се осъществява през платформата на Viber за мобилни устройства с операционна система Android или iOS или със сканиране на QR код през сайта на А1.


Абонатите с договор могат да заплатят услугата с месечната фактура от А1, а при потребителите с предплатени карти това става с удържане на таксата от наличната сума, за което те ще получават SMS известие.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK