Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация връчи своите Годишни награди за 23ти път

Съдържание от БХРА. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Прецедент в наградите на БХРА! Най-добър пет звезден Спа хотел на 2018г. стана ЗА ВТОРИ ПЪТ хотел във Велинград!


На 05 декември 2018г. Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация връчи своите Годишни награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта. От 1996 г. БХРА избира носители на най-престижните и дългогодишните отличия в туризма, които са част от най-успешното предприемачество.


Отличени бяха: Общини, Хотели, Ресторанти, партньори и приятели на хотелския бизнес в България.
Прецедент в таз годишната церомония беше това, че наградата за "Най-добър петзвезден Спа хотел на 2018г." за втора поредна година отиде при Arte Spa&Park Hotel, Велинград.


"Хубаво е да се получават награди.., още по-хубаво е когато е за втори път, а най-хубаво е когато са заслужени. Тази награда, получена за втора поредна година освен, че е огромна признателност, е и отговорност. Отговорност пред Вас, пред колегите и най-вече пред гостите на Arte Spa&Park Hotel. Пожелавам на всички присъстващи да изпитат емоцията от получаването на подобно признание" - каза Марио Андонов – Връзки с общественоста на Arte Spa&Park Hotel, Велинград.


Събитието събра на едно място много официални гости и по традиция хотелиери и познати лица от туристическия бранш. Декември традиционно е месеца, в който туризма отличава най-добрите! Тази година не направи изключение! Честито на всички!

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK