Huts JWT ще подпомага присъствието на А1 в социалните мрежи

Съдържание от A1 България. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

А1 избра Huts JWT да подпомага присъствието на телекома в социалните мрежи. Двете компании ще си партнират по всички проекти, съпътстващи каналите за комуникация на А1 в социалните платформи, като Huts JWT ще създава и публикува визуално и текстово съдържание, и ще планира и осъществява кампании, свързани с продукти, услуги и инициативи на А1 в България.


"Влиянието на социалните мрежи става все по-осезаемо и за нас е важно с платформите, които използваме, да достигаме до цялата ни аудитория и да сме ѝ полезни. Убедена съм, че с помощта на Huts JWT тези наши усилия ще бъдат наистина успешни. Вярвам, че това партньорство ще внесе още повече креативност в комуникацията ни в социалните мрежи и ще я направи по-ефективна. Това за нас е важно, защото с всеки изминал ден има все повече неща, които искаме да кажем – непрекъснато развиваме своето продуктово портфолио, представяме интересна информация, свързана с компанията ни и с нейните лица, споделяме успехите си, разказваме за проектите и инициативите, които създаваме или подкрепяме", сподели Илияна Захариева, директор "Корпоративни комуникации" в А1.


"След сериозна борба с конкуренцията, ние от Huts JWT сме щастливи и горди, че ще работим за по-успешното присъствие на А1 в социалните мрежи. Като екип се стремим да подпомагаме брандовете да се движат напред, докато анализираме настоящето и интегрираме креативност, технологии и данни. А1 винаги е била водеща компания в дигиталната еволюция и съвсем естествено, още от първия момент усетихме силна връзка с тях. Ние виждаме съвместната ни работа с А1 като уникална възможност да бъдем по-смели и да изградим бъдещето заедно. Благодарни сме за доверието и в същия момент сме много развълнувани от това, което предстои", сподели Янис Манакос, управляващ директор на Huts JWT Sofia.


Част от групата на световния лидер в комуникациите WPP, Huts JWT Sofia e водеща творческа агенция с повече от 24 години опит на българския пазар. През последните години Huts JWT Sofia се отличава с решения, които елиминират границата между дигитална и класическа комуникация.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK