Магазините на A1 ще работят в удобство на клиентите през празниците

Магазините на A1 ще работят в удобство на клиентите през празниците

© А1 БългарияСъдържание от А1 България

И тази година по време на коледните и новогодишни празници всички магазини на А1 в страната ще бъдат на разположение на своите клиенти. А1 магазините в молове и в други търговски обекти ще работят със стандартното си работно време на 22, 23, 26 и 30 декември, а на 24 и 31 ще са отворени до 17:00 часа или до приключване на търговския обект (ако затваря по-рано).


А1 магазините, извън търговски обекти, ще работят извънредно – на 22 и 23 декември със стандартно работно време, а на 24, 29, 30 и 31 декември ще бъдат отворени за потребители от 10:00 до 17:00 часа.


Единствените почивни дни за обектите на телекома ще бъдат 25 декември и 1 януари. Клиентите ще могат да плащат своите сметки и да правят покупки и с приложението Моят А1 денонощно по време на празниците.


Всички магазини на А1 предлагат на своите посетители стилни решения за предстоящите празници – смартфони, таблети, телевизори, лаптопи, умни часовници, музикални тонколони и още много възможности за подаръци. Те са достъпни и на a1.bg, където освен поръчки на устройства, потребителите могат да се абонират и за мобилни, фиксирани и дигитални услуги.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK