За всичко хубаво си има и място, и време

За всичко хубаво си има и място, и време

© ЗОРАСтатията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

По традиция, краят на годината е моментът за равносметка. И за разлика от снега, който винаги ни изненадва, въпроси от рода " Какво постигнахме?", " Докъде стигнахме?", "Станахме ли с нещо по-добри?" заваляват един след друг съвсем очаквано. А най-хубавото е, когато отговорите изпреварят въпросите и дойдат като признание, което осмисля изминалите 365 дни. Като специална награда. Като "Търговска сграда на годината за 2018" - отличие, което ние от ЗОРА приехме на 13 декември в Sofia Event Center с най-голямо удоволствие и чест. Защото то е и доказателство, че през тази година сме положили основите не просто на една нова и модерна сграда, но и на бъдещето – такова, каквото го виждаме ние.


За всичко хубаво си има и място, и време

© ЗОРА


Построеният в Бургас през 2018 г. двуетажен магазин, разположен на площ от 2400 кв. м., е дело на архитектите от Cityscape. Тяхната цел е била да създадат пространство, което е адекватно на света на технологиите – иновативно, но и съобразено с актуалните изисквания за потребителско изживяване. Защото днес, когато отвсякъде се чуват тревожни гласове, че технологичното ще измести човешкото, е повече от важно емоциите и преживяванията, които стоят зад техниката, да бъдат ясни и видими. А когато казваме, че бъдещето е светло, имаме предвид точно това – за да се откроява през цялото денонощие, сградата е осветена в корпоративния цвят на ЗОРА, постигайки търсената динамика и достъпна футуристичност. Елементите от фасадата следват корпоративната идентичност на ЗОРА, но се вписват дискретно и семпло в силуета на града.


За всичко хубаво си има и място, и време

© ЗОРА


Интериорните решения също отговарят на последните тенденции, но заедно с това придават на пространството индивидуален облик. Търсеното усещане за материал, форма и цвят е постигнато категорично и еднозначно от проектантите. Обособена е централна открита зона, от която са видими и достъпни секторите на отделните продуктови групи. Търговските зони са така отворени, че да комуникират една с друга и най-вече с клиента, който може по-бързо и лесно да се ориентира, а избирането на желания уред се превръща в истинско удоволствие.


И така, искаме отново да благодарим на журито на националния конкурс "Сграда на годината" за признанието, както и на всички партньори и клиенти за вдъхновението. И тъй като развитието не е постигната цел, а непрекъснат процес, продължаваме напред. За да може и в края на 2019 г. да направим равносметка с удоволствие.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK