Acronis увеличава възможностите за кибер защита с ново решение Acronis SDI Appliance

Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Високоефективното решение за кибер защита интегрира доказан и тестван хардуер и софтуер в един продукт, лесен за инсталиране и работа.


Acronis, глобален лидер в кибер защитата и хибридно облачно съхранение, обяви пускането на ново инфраструктурно решение Acronis SDI Appliance, базирано на значително обновен, преконфигуриран софтуер Acronis Software-Defined Infrastructure. Acronis Software-Defined Infrastructure трансформира стандартния хардуер на клиентите в защитена, хиперконвергентна система на корпоративно ниво, проектирана специално за киберзащита на всички данни, приложения и системи.


Решението опростява комплексните задачи на кибер защитата, предоставяйки на партньорите и клиентите лесен начин за съхранение и управление на данните, защитени от решенията Acronis Backup и Acronis Backup Cloud на фирмата. Acronis SDI Appliance подсилва способността на Acronis да предоставя цялостна киберзащита на клиентите и партньорите си, адресирайки всички пет вектора на кибер защитата – безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност. Резултатът е всеобхватен подход, който гарантира лесна, ефективна и сигурна защита за всички данни, приложения и системи.


"Ние помагаме на нашите клиенти и партньори да интегрират най-добрия подход за киберзащита в своите инфраструктури. Нашата софтуерно базирана инфраструктура – интегрирана, преинсталирана и продължително тествана върху надежден хардуер – е стабилнат основа за услугите по защита на данни на Acronis. Основополагащо за нашата визия е предоставянето на цялостна киберзащита. Новото решение носи оптимално ниво на надеждност, ценова ефективност и универсалност, опростявайки процесите на защита на данни на клиентите, така че да могат да се фокусират върху основната си работа," казва Сергей Белоусов, основател и изпълнителен директор на Acronis.


Работейки тясно с производствения и логистичен партньор, базиран в Германия, RNT RAUSCH GmbH, Acronis проектира и разработва хардуерно решение, което допълва софтуерните решения, за да гарантира, че Acronis SDI Appliance посреща нуждите на центровете за данни за клиенти, търсещи оптимизация при ползването на софтуер Acronis.


В допълнение към производството на хардуер за Acronis SDI Appliance, RNT ще приемат поръчки и доставка на решението. Сред клиентите на RNT са Racing Point Formula 1, отбор по мото спортове, който използва хардуера на RNT RAUSCH GmbH и софтуера на Acronis, за да може надеждно да съхранява множество терабайти инженерна информация.


Acronis SDI Appliance може да съхранява до 180 TB сурова информация. Решението в момента е налично в САЩ, Канада, Обединеното Кралство, Германия, Швейцария, Австрия и северноевропейските страни.


За да научите повече и да поискате оферта, моля, посетете www.acronis.com/en-us/business/hyper-converged-infrastructure/ .

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK