Най-голямата консултантска компания за недвижими имоти в света CBRE вече е с директно присъствие в България

Най-голямата консултантска компания за недвижими имоти в света CBRE вече е с директно присъствие в България

© CBRE GroupСтатията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Глобалният лидер в предоставянето на услуги в сектора на недвижимите имоти в света CBRE Group разшири дейността си в България. Като част от подразделението, обслужващо Югоизточна Европа, компанията привлече Радион Цаков, който се присъедини към CBRE в София, за да подсили съществуващия екип за региона, базиран в Белград.


Управляващ директор за региона е Андрю Пиърсън, който има почти 15 години опит на пазарите в Централна и Източна Европа, заемайки висши мениджърски позиции в компаниите CBRE и JLL в Прага, София, Белград, Загреб и Букурещ.


"През годините съм изпълнявал различни длъжности в България и познавам добре особеностите на пазара. Напоследък се наблюдава значителен ръст и това е една от основните причини CBRE да се насочи към по-тясно взаимодействие с него.", коментира новината Андрю Пиърсън. "Познавам Радион от много години и той ще допринесе много с отличните си познания за местния пазар на база на дългогодишния си опит в конкурентния пазар на офисни площи в София. Изключително сме радостни да го приветстваме към нашия екип.", допълни той.


Базираната в Лос Анджелис, Калифорния, компания е листвана на Нюйоркската фондова борса с годишни приходи от над 14 млрд. щатски долара и в момента заема 207 място в класацията US Fortune 500. Новата структура за Югоизточна Европа беше създадена през юли 2017 г. и замести партньорските споразумения с местни компании в Хърватия, Сърбия и България. В резултат на това, за първи път CBRE има директно присъствие в региона.


Регионалното подразделение предлага пълна гама от интегрирани услуги за всички сегменти на бизнес имотите – офиси, индустриални и логистични площи, търговски проекти, хотели и ваканционни комплекси, както и капиталови пазари. Портфолиото от услуги за наематели и собственици включва управление на транзакции (наеми и покупко-продажби); стратегическо консултиране; оценки и пазарни проучвания; финансови анализи; проектен мениджмънт и интериорен дизайн.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK