Credissimo с две престижни награди на Employer Branding Awards

Биляна Христова, маркетинг директор на Credissimo и Георги Руков, който спечели наградата Team Lead of the Year

© Credissimo

Биляна Христова, маркетинг директор на Credissimo и Георги Руков, който спечели наградата Team Lead of the YearСъдържание от Credissimo. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Лидерът на българския пазар за онлайн кредитиране Credissimo e лауреат на Годишните награди Employer Branding Awards на списание b2b Media. Компанията взе съответно първа и втора награда в категориите Team Lead of the Year и Employer of the Year в съревнование със 100 други кандидатури, издигнати от близо 50 компании.


Team Lead of the Year стана Георги Руков, ръководител на отдел "Международно бизнес развитие" в Credissimo. Плакета за второто място в най-важната категория – Employer of the Year, получи Биляна Христова, маркетинг директор на компанията.


"Тези награди са поредното доказателство за успешния модел на Credissimo не само като финтек компания, а и като работодател. Гордеем се, че успяваме да привлечем и запазим висококвалифицирани кадри, на които даваме възможност да се развиват на световно ниво в България, благодарение на централизирания ни модел на управление на всички международни пазари, на които оперираме", каза Сокол Янков, CEO на Credissimo.


"Радвам се, че получихме признание за социалната ни политика, която включва и фокус върху спорта като средство за повишаване активността и здравето както на нашите служители, така и на населението като цяло. Изграждаме спортни площадки – през тази година предстои да открием четвърта поред спортна площадка в Борисовата градина в София. За служителите си сме осигурили възможности за спортни занимания в офиса и карти за спорт", каза Биляна Христова, маркетинг директор на компанията.


В предишни години Credissimo е отличена и в топ 10 на компаниите за алтернативно финансиране в Европа от European Fintech Awards, както има и редица награди за екосъобразната си политика за развитие, корпоративната си социална отговорност, както и множество награди за иновации и качество на услугите.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK