Отваря се нова страница за вашите спестявания

Банката на променящия се свят със специално предложение към четящите хора

Отваря се нова страница за вашите спестявания

© BNP ParibasСъдържание от BNP Paribas. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Българският клон на БНП Париба, водеща банка в Еврозоната и една от най-стабилните финансови институции в света, започва кампания "Отваря се нова страница за вашите спестявания". В рамките на инициативата, всеки нов клиент, открил онлайн депозит в БНП Париба до 31 май 2019 г., може да получи ваучер на стойност 30 лева* за покупка на книги в книжарници "Сиела".


При пазаруване в обектите на "Сиела" в София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе в периода на кампанията, любителите на книгите получават безплатно колекционерски книгоразделител. Той е изработен специално за кампанията от илюстраторката Таня Минчева от студио "Контур", създаващо едни от най-вълнуващите корици на книжния пазар в момента. На него е изписан промо код, който да използвате в процеса на онлайн регистрация за откриване на депозит, за да участвате в кампанията.


Всеки нов клиент на БНП Париба, въвел промо кода в процеса на откриване на депозит, получава ваучер за покупка на книги на стойност 30 лева, който може да бъде използван в търговската мрежа на книжарници "Сиела". Кампанията е подкрепена и от най-големия специализиран сайт за книги и четене в България "Аз чета".


"Все още е рядкост компаниите у нас да се обръщат толкова активно към четящите и да предоставят подобни реверанси при ползване на техните продукти и услуги. Читателите са мислещи хора и както се грижат за интелектуалното си развитие, редно е да подхождат така отговорно и към своите финанси - затова и решихме да подкрепим тази инициатива на БНП Париба." – споделя Александър Кръстев, основател на "Аз чета", по повод кампанията.


За да се погрижите за спестяванията си с онлайн депозит в БНП Париба са ви необходими около 15 минути за първоначална регистрация, която можете да направите в удобни за вас време и място, например вечер у дома или пък в книжарницата, библиотеката или друго любимо място в града. Създаването на депозит става лесно, удобно и сигурно през интуитивната онлайн платформа на банката, а услугата е без такси за откриване, поддържане на сметката и онлайн банкиране, свързано с управление на депозита. В процеса на попълване на онлайн формуляра е необходимо да предоставите:

- промо код за участие в кампанията;
- данни от вашата лична карта;
- информация за източниците на вашите доходи;
- IBAN номер на ваша разплащателна сметка в друга банка.

*Промоционалното предложение важи до 31.05.2019 г. за всеки нов клиент, открил онлайн депозит в БНП Париба, със срочност 12, 24 или 36 месеца и минимална стойност 2000 лв. / 1000 евро. Необходимо е представянето на промо код в процеса на онлайн регистрация за откриване на депозит. Пълна информация за кампанията на тел. 0700 11 004 и тук.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK