Теленор с отличие за отговорен бизнес за кампанията си за безопасен интернет

Теленор с отличие за отговорен бизнес за кампанията си за безопасен интернет

© ТеленорСъдържание от Теленор. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

За втора поредна година кампанията за безопасен интернет на Теленор получава отличие на Наградите за отговорен бизнес 2018 на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ). Наградите са традиционна инициатива на БФБЛ, която отличава добрите практики и съществения принос на частния сектор към опазването на природата, развитието на човешкия капитал, образованието и цялото общество. Тази година най-многобройни са кандидатурите за титлата "Инвеститор в обществото" – 29, и "Инвеститор в знанието"– 28, като в образователната категория се наблюдава ръст на номинациите с 40% в сравнение с предходната година.


Теленор получи трета награда в категорията "Инвеститор в знанието" за усилията на телекома и Центъра за безопасен интернет да осигурят позитивна и безопасна онлайн среда за децата и младите хора. Проектът включва широк спектър от инициативи, има 360-градусов обхват и повишава информираността на хиляди деца, родители и учители относно рисковете от използването на интернет, социални мрежи и устройства, начините за превенция и търсене на помощ.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK