ЗОРА удостоена със "Златна мартеница"

Съдържание от ЗОРА. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

На 6 март сдружението "Произведено в България" връчи годишните награди "Златна мартеница".


ЗОРА удостоена със "Златна мартеница"

© ЗОРА


Удостоените бяха обявени на специална церемония в присъствието на Президента на България Румен Радев и представители на родния държавен, политически и бизнес елит.


Голямата награда за компания, която успешно се е утвърдила на българския пазар получи веригата магазини за техника ЗОРА.


"Много важно е това, че расте броят на участниците в този конкурс - родни предприемачи, производители, финансисти представители на сферата на търговията и услугите и то в един широк спектър от селското стопанство до ИТ", заяви държавният глава при връчване на приза на собственика на ЗОРА г-н Георги Милушев.


ЗОРА е верига магазини, която не просто дава на хората достъп до технологиите. Амбицията й, на базата на натрупания 27-годишен опит, е да доставя на клиентите си пълноценни изживявания. През 2016 г. тя промени корпоративната си идентичност, но тъй като доверие се гради не само с дизайн, а и с функционалност, от ЗОРА работят върху поддържането на постоянно и разнообразно портфолио, включващо целия спектър от уреди за дома и семейството, предлагани от световни производители. Предстои дигитализация, която ще оптимизира обслужването на клиентите и ще допринесе за социално-отговорната политика на компанията. През 2019 г. ЗОРА ще продължи да открива нови магазини и работни места, увериха от компанията.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK