HUAWEI предлага до 40% отстъпка за подмяна на дисплей за определени модели телефони до средата на април

HUAWEI предлага до 40% отстъпка за подмяна на дисплей за определени модели телефони до средата на април

© HUAWEIСъдържание от HUAWEI

От 15 март Huawei започва специална едномесечна сервизна кампания, която ще позволи на потребителите да заменят дисплея на 8 полулярни модели Huawei смартфони с до 40% отстъпка от цената.


По време на периода на кампанията, приключваща на 15 април, притежателите на тези модели на Huawei, които желаят да заменят дисплея им, могат да посетят Центъра за обслужване на клиенти на Huawei в София, на улица "Леге" N:6. Там те ще получат отстъпка от цената за извънгаранционна подмяна на своя екран, както и подарък - безплатно предпазващо фолио.


Моделите, които се включват в кампанията, са флагманите Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 и Huawei P20 Pro, Mate 10 Pro, Mate 20 lite, P20 lite, Mate 10 lite и най-новото попълнение - Huawei P smart 2019.


Сервизният център на Huawei в София, където се извършва услугата, се намира на ул. Леге 6 и е отворен от 9 до 18 часа от понеделни до петък. Повече информация за кампанията можете да намерите на официалния сайт на Huawei.


За Huawei Consumer Business Group


Продуктите и услугите на Huawei се предлагат в повече от 170 страни и са използвани от 1/3 от световното население, правейки Huawei третият най-голям доставчик на мобилна техника в света за 2017. Компанията разполага с 16 изследователски центъра на територията на САЩ, Германия, Финландия, Швеция, Русия, Индия и Китай. "Huawei Consumer Business Group" е едно от трите бизнес звена на бранда и осъществява дейност в областта на мобилните телефони, компютрите и таблетите, преносимите и софтуерните устройства и др. Глобалната мрежа на Huawei е изградена на основата на над 20-годишен опит в телекомуникационната индустрия, като нейната цел е да предоставя най-актуалните технологични иновации на потребителите по света.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK