All Channels Communication Group е новата медийна и творческа агенция на Флорина

All Channels Communication Group е новата медийна и творческа агенция на Флорина

© All Channels CommunicationСъдържание от All Channels Communication. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

All Channels | Advertising става творчески партньор, а All Channels | Media - медийна агенция на Бест Фрутс - производителят на сокове Флорина. От 2019-а година агенцията ще съдейства за цялостното комуникационно обслужване и медийно присъствие на Флорина, в това число и дигитална комуникация в социални медии.


"Избрахме All Channels за наш медиен партньр и творческа агенция, тъй като в тяхно лице видяхме един изпълнен с креативност и ентусиазъм екип, готов да вложи професионализма и опита си в развитието на бранда", сподели Десислава Колева, Маркетинг мениджър на Флорина.


Целта на марката с 25-годишна история на българския пазар е да се отличи комуникационно и да постигне, както ефективен търговски резултат, така и да засили връзката с консуматорите си на емоционално равнище.
"В лицето на екипа на Флорина срещнахме партньор, който има ясна визия за посоката за развитие на бранда в бъдеще, а това е най-добрата основа за ползотворно сътрудничество – когато знаеш от къде идваш и си наясно на къде отиваш, за да вървим заедно в една посока", сподели Гергана Петрова, Медия директор All Channels | Media.


"Визията ни е, че All Channels като агенция дава по-голяма стойност на клиента, когато работим комплексно в целия комуникационнен микс – от концепция, през разгръщане във всички канали, до медийна стратегия и планиране, като така успяваме да имаме пълен синхрон на комуникацията и по-добър продукт за клиента", допълни Емилия Стефанова, Управляващ директор на All Channels | Advertising.


Ето и един от реализираните вече рекламни проекти за Флорина от All Channels: https://www.youtube.com/watch?v=7o25rjYGiVk.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK