SoftServe номинирана за финалист в глобалната надпревара за партньор на годината на Google Cloud

SoftServe номинирана за финалист в глобалната надпревара за партньор на годината на Google Cloud

© SoftServeСтатията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

SoftServe, консултантска компания и водещ авторитет в дигиталните технологии, беше номинирана като един от четирите финалиста в глобалната надпревара за наградата Партньор на годината на Google Cloud за 2018. Номинацията стана факт на конференцията Google Cloud Next ’19 в Сан Франциско по-рано този месец. SoftServe се присъедини към партньорската програма на Google Cloud през април 2017 и бързо напредна, ставайки Приоритетен партньор през август 2018. SoftServe има партньорски специализации в областите Инфраструктура, Machine Learning и Internet of Things.


SoftServe има доказан опит в прилагането на решенията на Google Cloud за значително ускоряване реакцията на клиентите към предизвикателствата в техните дейности, свързани с мащабирането и надеждността, като същевременно показа своята ангажираност да проектира и изгражда инфраструктура, работни процеси и миграции за клиентите на платформата Google Cloud, които им позволяват да бъдат успешни чрез по-голяма бързина и по-добро присъствие на пазара.


SoftServe номинирана за финалист в глобалната надпревара за партньор на годината на Google Cloud

© SoftServe


"Изграждането на успеха на нашите клиенти в облачното пространство изисква техническа компетентност и иновации, за да осигуряваме реални диференцирани решения, които предизвикват повратни промени в подходите за софтуерните разработки в тази сфера", каза Тод Ленъкс, вице-президент по глобалните сдружения и партньорства на SoftServe. "Получаването на номинация като финалист в глобалната надпревара за Партньор на годината на Google Cloud е огромна чест и е свидетелство за това, че помагаме на нашите клиенти да реализират иновации с помощта на Google Cloud."


За SoftServe


SoftServe е авторитет в дигиталните технологии, като консултира и осигурява услуги в сферата на най-новите технологии. Ние анализираме, трансформираме, ускоряваме и оптимизираме начина, по който корпорациите и софтуерните компании извършват своите дейности. Благодарение на опита си в здравеопазването, търговията на дребно, медиите, финансовите услуги, разработването на софтуер и други сектори, ние реализираме цялостни решения, които осигуряват очакваните от потребителите на клиентите иновации, качество и бързина.


SoftServe осигурява отворени иновации—от генерирането на атрактивни нови идеи до разработването и внедряването на революционни продукти и услуги.


Нашата работа и отношенията ни с клиентите се изграждат на основата на емпатия и ориентирано към хората проектиране, което осигурява непрекъснат процес от създаването на концепцията до нейната реализация.


Ние даваме възможност на корпорациите и софтуерните компании да (пре)открият диференциацията, да ускорят разработването на решения и да се конкурират енергично в днешната дигитална икономика. Работим с разнообразни клиенти, без значение на какъв стадии от развитието си се намират.


Посетете нашия уебсайт, блог, LinkedIn, Facebook и Twitter.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK