Acronis е избран за официален партньор за киберзащита на световния шампион Boston Red Sox

Acronis е избран за официален партньор за киберзащита на световния шампион Boston Red Sox

© AcronisСъдържание от Acronis

Лидерът в областта на киберзащитата подписва многогодишен договор за защита на данните, приложенията и системите на един от най-емблематичните професионални спортни отбори в света.


Acronis, световеният лидер в областта на киберзащитата, обяви технологичното си партньорство с Boston Red Sox. Настоящите шампиони в бейзболната лига избраха Acronis за официален партньор по киберзащита. Съгласно многогодишното споразумение, Acronis ще предостави иновативни решения за киберзащита, които да подобрят устойчивоста на данните, като същевременно осигурят по-ефективен и сигурен работен процес, който ще бъде от полза за отбора, както на терена, така и извън него.


Екипът на Red Sox ще получи достъп до услугите по киберзащита на Acronis, които включват най-съвременната хибридна облачна архитектура на Acronis, възстановяването на данни след срив, синхронизирането и споделянето на файлове, услугите по блокчейн нотаризация и електронно подписване, осигуряване на работа върху няколко устройства, контролиран файлов трансфер на корпоративно ниво и защита от зловреден софтуер.


Вицепрезидентът по информационни технологии на Red Sox, Brian Shield, каза, "Вълнуваме се от факта, че Acronis е наш официален партньор по киберзащита. Техните услуги предлагат иновативна комбинация от защита на данните и киберсигурност, която ще гарантира безопасност и сигурност на всички наши данни, независимо от обема, както и достъп до тях, когато и където са ни необходими. Очакваме едно дълго и изключително успешно партньорство с Acronis, което ще бъде от полза за нашия отбор на терена и извън него."


За да се гарантира ефективността, необходима за постигането на най-добри резултати, както зад кулисите, така и на терена, всички тези услуги ще бъдат достъпни чрез една лесна за използване конзола за управление. Използвайки иновативни технологии, като изкуствен интелект и машинното обучение, Aronis осигурява Пет вектора на кибер защита - безопасност, достъпност, неприкосновеност, автентичност и сигурност (SAPAS) - за да осигури цялостна защита за всички данни, приложения и системи.


Този цялостен подход предоставя услуги, които са лесни за ползване, ефективни, сигурни, надеждни и рентабилни – поради тази причина отбори от световна класа като Red Sox разчитат на технологиите на Acronis. За да разшири обхвата на SAPAS-базираната киберзащита, Acronis наскоро отвори Acronis Cyber Platform за разработчици от трети страни, което ще позволи разработването на приложения, които допълнително ще разширят полезността на решенията на компанията за спортни отбори и други организации.


Киберзащита на терена


Като част от ангажимента на Red Sox за съвършенство, днес и в следващите сезони, екипът очаква десетки хиляди отчети, повече от 500 TB данни, коучинг видеоклипове на всеки играч на Red Sox и т.н. Създаването, защитата и споделянето на тази информация генерира огромни количества данни и изисква високи нива на сигурност. Чрез услугите за киберзащита на корпоративно ниво на Acronis, тези данни са достъпни, когато и където отборът се нуждае от тях, като същевременно остават единствено за собствено ползване и на сигурно място както при съхранението, така и пир техния пренос между различни устройства.


Киберзащита извън терена


Също така, услугите за киберзащита на Acronis ще позволят на ИТ специалистите на Red Sox да управляват огромни обеми от данни и сложната си цифрова среда по-лесно, по-ефективно и сигурно от всякога. Освен това, услугите за киберзащита на Acronis ще бъдат използвани на над сто събития, които се провеждат ежегодно във Fenway Park, включително концерти, конференции и благотворителни събития.


Защита на спортни легенди по света


Вече повече от 15 години Acronis осигурява иновативна защита на организации от всякакъв размер, включително спортни отбори. Тези партньорства включват Формула 1, Формула Е, английската Висша лига по футбол, NASCAR и сега Major League Baseball. Тези партньорски екипи знаят, че киберзащитата на Acronis може да подобри тяхната конкурентоспособност и финансова възвръщаемост.
Началото на това партньорство е в точния момент, като се има предвид неотдавнашното нарастване на зловредните софтуерни атаки върху различни организации, както и професионални спортни екипи. Иновативната защита срещу зловреден софтуер на Acronis, Аcronis Аctive Protection, вече се превърна в ключова линия за защита на организациите. Само през 2018 г. тя е блокирала повече от 400 000 атаки, спестявайки приблизително 208 милиона долара разходи от принудително спиране на работния процес и разходи за възстановяване.


Киберзащита "вътре в бейзбола"


Партньорство между World Series Champions и най-сигурната услуга за киберзащита в света подчертава колко е важно организациите, които разчитат на данни, да разбират и прилагат решения за киберзащита.
За всички заинтересовани специалисти в областта на ИТ и киберсигурността, Acronis’ Global Cyber Summit, е идеалната възможност да научат как киберзащитата подкрепя безопасното и ефективно развитие на съвременния бизнес. Acronis Global Cyber Summit ще се проведе в Маями, Флорида, от 13 до 16 октомври, с участието на легенда на Boston Red Sox и на световноизвестни за отрасъла и киберсигурността лектори, сред които Robert Herjavec и Eric O‘Neill.
Повече информация относно лекторите и програмата са събибитието можете да прочетете на acronis.events/summit2019.


За Acronis


Acronis е лидер в областта на киберзащитата; решаването на предизвикателства, свързани с безопасност, достъпност, неприкосновеност, автентичност и сигурност (SAPAS) на данните с помощта на иновативни решения за създаване на резервни копия, сигурност, възстановяване след срив и корпоративни решения за синхронизиране и споделяне на файлове, работещи върху хибриден облачен сторидж, локално или в облака. Чрез подобрените технологии за изкуствен интелект и блокчейн базирано разпознаване, Acronis защитава данни във всяка среда и приложения. Аcronis разполага с 500 000 бизнес клиенти и една мощна световна общност от доставчици на услуги, дистрибутори и софтуерни партньори. 79 от 100-те най-ценни марки се довериха на Acronis, която има над 5 милиона клиенти. С двойно седалище в Швейцария и Сингапур, Acronis е глобална организация с 14 офиса по света и клиенти и партньори в над 190 страни. Научете повече на acronis.com.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK