На 29 май 2019 в хотел Арена Ди Сердика се проведе конференция на тема:"Business Automation for Digital Future"

На 29 май 2019 в хотел Арена Ди Сердика се проведе конференция на тема:"Business Automation for Digital Future"

© Business Automation for Digital FutureСтатията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Организатор на събитието бе фирма Сървис Центрикс. Лектори бяха, представители на UIpath, Dynatrace, ForeScout и FUDO Security, както и старши скперти от Сървис Центрикс.


Събитието бе посетено от повече от 130 участника. Гостите бяха специалисти от най-различни сфери – финансов, фармацевтика, телекоми, производство, държавна администрация и др.


Конференцията се фокусира върху актуални теми, ключови за дигиталната трансформация, като представяне на най-новите тенденции в автоматизацията на бизнес процесите чрез роботизация (RPA); управление на потребителското изживяване и производителността на услугите; киберсигурност и др.


Събитието се състоя от две паралелни сесии, предназначени за експерти с техническа и бизнес насоченост.


Бизнес сесията бе открита от г-н Iulian Paval, главен представител на Uipath за Централна и Източна Европа, който представи пред гостите основите на автоматизирането на бизнес процесите посредством роботизация (RPA). В рамките на бизнес сесията представители на Уникредит Булбанк, Луфтханза Техник и Виваком споделиха техният опит при роботизиране на бизнес процеси съвместно със специалисти от Сървис Центрикс. Те представиха ползите от внедрените при тях решения, кои бизнес процеси се роботизират и пред какви предизвикателства се изправят при внедряването. Бизнес сесията бе закрита с лекция, проведена от г-н Владимир Кънчев - Старши консултант и Управител на Сървис Центрикс, който демонстрира на посетителите реализирани роботизирани процеси от екипа на компанията и отговори на възникналите въпроси.


Техническата сесия бе открита от г-н Христо Христов, Мениджър Бизнес развитие и Старши консултант в Сървис Центрикс, който запозна посетителите с продукта на Dynatrace и как може да се постигне интелигентен мониторинг и управление на приложенията. Втората лекция бе с представител на FUDO Security, който презентира и демонстрира управление на потребителски акаунти с високи привилегии. Следващата част от сесията бе посветена на автоматизацията на бизнес процесите чрез роботизация и пътя към изкуствен интелект, представена от експерт на фирма Uipath. Техническата част на събитието бе завършена с финална лекция на представител от компания ForeScout, който направи презентация и демонстрация на платформа за прозрачност и контрол в корпоративната мрежа.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK