85 000 клиенти се довериха на CreDirect

85 000 клиенти се довериха на CreDirect

© CreDirectСъдържание от CreDirect. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

През последните шест месеца, броят клиенти на CreDirect нараства трикратно. С гордост от добре свършената работа, марката споделя резултатите от свое вътрешно проучване, което разкрива подробности за потреблението в сектора на бързите кредити, като цяло, както и за конкретните впечатления на клиентите от обслужването в уебсайта www.credirect.bg.


От своето създаване, през 2017-та година, брандът ежемесечно подобрява своите позиции в предлагането на кредитни продукти, изцяло онлайн. С постоянство и професионализъм, CreDirect трайно се налага сред лидерите в бранша, а обслужените, повече от 85 000 клиенти до момента, са доказателство за това.


Грижата за клиентите е определяща за развитието на силен и стабилен бизнес, а добрите отношения с тях са решаващи за поддържане на конкурентни позиции на съвременнния динамичен пазар. Осъзнавайки този факт, CreDirect ежемесечно актуализира и анализира профила на своите клиенти. Познавайки в детайли тяхното поведение, марката се доближава до крайната си цел, а именно – да подхожда с разбиране към финансовите проблеми на клиентите си и да предоставя навременно решение за справяне с тях.


Вътрешното клиентско проучване на CreDirect акцентира върху някои основни тенденции, в бизнеса на небанковите финансови институции. Според него, броят на мъжете и жените, възползвали се от онлайн заеми е изравнен, а най-активните потребители са във възрастовата граница между 25 и 35 години. Потребителският кредит на вноски и кредитът до заплата са предпочитаните продукти в онлайн сектора, а като най-търсени се открояват сумите в интервала, от 200 до 1200 лева. Сред основните причини за взимане на кредит преобладават: "ремонтни дейности", "битови нужди", или "покриване на друг заем".


Високо поставените цели и стратегическо планиране водят CreDirect към плавен, но сигурен прогрес. С постигнати резултати от 94% доволни клиенти, младият бранд трайно заявява своето силно и конкурентно присъствие в сектора.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK