Димитър Вучев e новият член на Управителния съвет на Токуда Банк АД

Димитър Вучев e новият член на Управителния съвет на Токуда Банк АД

© Токуда Банк АДСъдържание от Токуда Банк АД. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Димитър Вучев е новият изпълнителен директор и член на Управителния съвет на Токуда Банк АД. Той се присъединява към настоящите изпълнителни директори на финансовата институция – Мария Шейтанова и Анна Бонева.


Димитър Вучев познава добре дейността на банката. В периода 2012–2019 г. той беше член на Надзорния съвет на Токуда Банк АД.


Преди да се присъедини към Токуда Банк Димитър Вучев е бил член на УС на Българо-американската кредитна банка 15 години и изпълнителен директор на Българо-американската кредитна банка, където заема тази длъжност повече от 12 години. Той притежава богат опит на ръководни позиции в български и международни компании.


За Токуда Банк АД:
Токуда Банк АД е част от икономическа група Tokushukai Incorporated, Япония.
Токуда Банк АД е учредена на 27 декември 1994 г. като акционерно дружество според Закона за банките и Търговския закон на Р България.


Токуда Банк АД се специализира в обслужването на малки и средни предприятия и граждани, като развива компактна гама продуктови предложения.


Един от основните приоритети на банката е непрекъснато повишаване на качеството на обслужване. Токуда Банк разполага с 25 точки за продажба в цялата страна.


Повече информация може да намерите на: https://www.tokudabank.bg/bg

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK