"Go Global!" е форум за български компании, търсещи развитие на международния пазар

"Go Global!" е форум за български компании, търсещи развитие на международния пазар

© Британско-българската бизнес асоциацияСъдържание от Британско-българската бизнес асоциация. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Това събитие е за вас, ако вече изнасяте и искате да развиете бизнеса си на по-високо ниво, или ако тепърва планирате да търгувате в чужбина.


Основавайки се на опита си в подкрепата на български компании да стъпят на британския пазар, Британско-българската бизнес асоциация вече става ГЛОБАЛНА!, тъй като новото име на успеха е мултинационален и без ограничения. Целта на събитието е да предостави практически съвети на местни фирми от всякакви индустрии и размери за това как да създават и оптимизират търговски възможности в чужбина.


Форумът ще представи някои от най-успешните примери на български компании, които ще говорят за предизвикателствата, пред които са били изправени, за рисковете, които са поели, и за вратите, които са отворили, за да се присъединят към гигантите на световната сцена. Експерти от България, международни консултанти и бизнес лидери ще споделят своите съвети и опит. Ръководители с поглед за бъдещето ще предоставят насоки, които да отговарят на страхотни идеи, с надеждни съветници за създаване или увеличаване на експортното ви портфолио. Интерактивните семинари ще ви помогнат да решите как да изберете правилните пазари, как да комуникирате ефективно, как да изберете най-добрия канал за разпространение.


От името на Британско-българската бизнес асоциация имаме удоволствието да Ви поканим да присъствате на бизнес форума "Go Global!", предназначен за български компании, търсещи развитие на международния пазар. Събитието ще се проведе на 18 юни 2019 г. от 9.00 ч. в столичния хотел "Интерконтинентал" (пл. "Народно събрание" №4, бившия хотел "Радисън").


Заповядайте! Ще ви очакваме!


За повече информация вижте тук.


Моля да потвърдите присъствието си не по-късно от 16 юни 2019 г. от тук.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK