БАКБ с нов, модерен офис в гр. София

БАКБ с нов, модерен офис в гр. София

© БАКБСъдържание от БАКБ. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

С тържествен водосвет, отслужен от свещеник Василий Русев (Отец Васил) от Софийска Света митрополия, бе открит офис на Българо-американска кредитна банка в гр. София. Г-жа Цветелина Бориславова, председател на Надзорния съвет, символично преряза лентата за откриването на новия банков офис.
"Нашата философия е да бъдем близо до клиентите си, да обсъждаме с тях всички проекти и възможности за развитие на предприемачеството и заедно да работим за създаване на по-устойчива градска среда. Фокусираме се върху дигиталното бъдеще на банкирането и икономиката като цяло и устойчивия растеж, като обединяваме бизнеса в подкрепа на развитието на иновациите и зелената икономика.
Само преди няколко дни получихме наградата "Най-зелена банка" за 2019 година, заради подкрепата ни за екосъобразни проекти, финансирането на български земеделски производители, както и прилагането на зелени политики при създаването на продуктите ни и въвеждането на много зелени инициативи.", каза г-жа Бориславова по време на тържеството.


Изисканата церемония, която се проведе в новия офис на улица "Хенрик Ибсен" № 13, бе уважена от много клиенти, партньори, медии и служители на банката. На събитието присъстваха и членовете на Управителния съвет. (на снимката)
БАКБ се стреми да предлага на своите клиенти бързо и качествено обслужване, в комбинация със строго индивидуален подход към всеки. С усет към иновативното и модерното е проектиран и новия офис на БАКБ, който е визуален израз на ценностите на банката - устойчиви проекти и модерни решения в крак с времето и в съответствие с провежданите социални и зелени инициативи на банката, както и с идеята за създаването на иновативни продукти и модерни начини на комуникация с аудиторията.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK