Спасителен пояс при необходимост от бизнес финансиране

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за .

Спасителен пояс при необходимост от бизнес финансиране

© Проспект КапиталСъдържание от Проспект Капитал. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Prospect Capital предлага решения при нужда от бързи оборотни средства


Новият сезон идва със своите планове и предизвикателства и с възможността за разширяване на бизнеса. Всяка нова идея обаче изисква старателно планиране и ефективно финансиране. Кредитните продукти на Prospect Capital, придружени с бизнес консултация, са подходящи при нужда от бързи оборотни средства за реализация на планирани проекти и успешни инвестиции.


Многоцелеви ипотечен кредит
Независимо от това в каква посока поема бизнесът през този сезон, вероятността от бърза нужда от оборотни средства нараства. Например - при спешно отваряне на семеен хотел или за озеленяване на площите пред вече действащ туристически обект. Или при нужда от бързо довършване на строителството на нов обект, който в края на летния сезон ще се превърне в база за нов бизнес, свързан с отглеждане на грозде и винопроизводство. Или при необходимост от средства за основен ремонт, преобзавеждане на офис и домашно пространство, предстояща сватба или посрещане на нов член в семейството.


Prospect Capital предлага кредитиране на физически и юридически лица с неочаквана финансова нужда срещу ипотека на ликвиден имот без тежести.
- Клиентът получава бързо предварително кредитно становище за суми над 50 000 лв. с анюитетно изплащане на лихва и главница и без ограничение на максималната възраст на кредитоискател и местоположение на предлагано обезпечение.
- Срокът на кредита е до 36 месеца с фиксирана годишна лихва за целия период от 12%.
- Предлаганото финансиране е до 70% от стойността на обезпечението, като собственикът на обезпечението може да бъде и лице, различно от кредитоискателя.


"Ипотека – сконто" - с възможност за отстъпка от лихвата


При планове за експанзия на бизнес операциите, при появата на подходящ прозорец за осъществяване на сделката, но при недостиг на средства, Prospect Capital предлага специалния продукт "Ипотека – сконто" - финансови средства за бизнес цели срещу предоставяне на обезпечение на недвижим имот - жилищен, промишлен, търговски и др.
- Предоставените суми са над 100 000 лв., срокът е 36 месеца, с анюитетно изплащане на лихва и главница и възможност за отстъпка в лихвата в края на периода при изпълнение на предварително договорени условия с клиента.
- Предлаганото финансиране е до 50% от стойността на обезпечението.


Мостово бизнес финансиране


При нужда от бързи и краткосрочни оборотни средства, за да премине бизнесът на следващо ниво в развитието си, мостовото финансиране е удобен финансов инструмент за гарантиране на прогреса.
Компаниите могат да разчитат на Prospect Capital с предлагано кредитиране над 50 000 лв., възможност за гратисен период по плащане на главница, фиксирана лихва за целия период на финансиране, широк спектър от приемливи обезпечения и без такса за предсрочно погасяване.
- Срокът на продукта е до 12 месеца.
- Кредитната линия е особено подходяща за обезпечение на сделки с очаквана бърза възвръщаемост. Това подпомага бизнеса в ключов период на нужда от краткосрочна финансова подкрепа, с която да се покрият текущи разходи в очакване на добри парични постъпления в рамките на няколко месеца.


Лизинг и обратен лизинг


Prospect Capital има подходящо решение и ако бизнесът е сързан със земеделие и зеленчукопроизводство, сладкарство и хлебопекарство, строителство, производство на мебели например, и предстои закупуване на машини и съоръжения, които да обезпечат разширяването на бизнеса. Кредитният продукт е подходящ и за собственик на стартъп, който се нуждае спешно от нови техника, оборудване и софтуер.
В тези и подобни ситуации Prospect Capital предлага възможност за лизинг на ново и/или употребявано производствено оборудване.
- Сумите надвишават 50 000 лв, срокът на продукта е до 36 месеца с фиксирана лихва за целия период на финансиране.
- От ключово значение е липсата на ограничение за остатъчен срок на експлоатация при употребявани машини.


Prospect Capital e надежден партньор при нужда от бързо кредитиране. Стандартната процедура от заявяването на клиентски интерес до отпускане на одобрената сума на финансиране отнема средно до 3 седмици. Тази експедитивност на услугата позиционира компанията сред предпочитаните партньори на физически и юридически лица в България.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK