За CITYCASH основната мисия е да осигурява финансова помощ в цялата страна, чрез предлагането на висококачествени продукти

За CITYCASH основната мисия е да осигурява финансова помощ в цялата страна, чрез предлагането на висококачествени продукти

© CITYCASHСъдържание от CITYCASH. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Сити Кеш е небанкова кредитна институция, която над 5 години оперира в цялата страна и предлага лесни и гъвкави финансови решения на своите клиенти под формата на бързи потребителски кредити. Благодарение на политиката си за висококачествено и максимално бързо обслужване, придружено с коректност и пълна прозрачност на услугите, вече над половин милион българи се довериха на дружеството. В продуктовото портфолио на CITYCASH присъстват целеви кредитни предложения, със седмични или месечни вноски, съобразени със специфичните нужди на потребителите, така че всеки да има възможността да избере най-подходящото за него кредитно решение в момент на финансова необходимост.


Над 500 000 българи се довериха на Сити Кеш


За да е максимално близо до своите клиенти, CITYCASH изгради и продължава да разширява търговската си структура от 100 регионални офиса в цяла България, и над 2000 висококвалифицирани служители на всички нива в организацията. Търговските представителства на компанията, разположени на ключови локации във всяко населено място, са се развили като модерни центрове за качествено клиентско обслужване и компетентно предоставяне на бързи заеми от CITYCASH. Все повече потребители се доверяват на финансовото дружество за свой финансов партньор, пазарният дял на компанията нараства с всеки изминал ден, над 500 000 души се довериха на Сити Кеш, заради професионалната й етика и стремежът й да бъде най-бързият източник на финансови средства.


"Всички служители споделяме и спазваме корпоративните ценности – бързина и качество, близост и разбиране, работа в екип. За нас е важно изграждането на лична връзка с клиентите ни, затова и ролята на кредитните ни консултанти е съществена. Те ежедневно се грижат за доброто обслужване на потребителите, градейки взаимно доверие и дългосрочни взаимоотношения.", акцентира Григор Димков, Директор финанси и технологии.


CITYCASH е съвременна компания, която внимателно следи всички дигитални нововъведения и канали за комуникация с потребителите. В резултат създаде и нова по-модерна корпоративна страница, с осъвременена онлайн заявка и максимално улеснена навигация в структурата на сайта. Потребителите могат да се запознаят детайлно с цялата им необходима финансова информация и само с попълването на няколко полета да кандидатстват за бърз кредит на вноски от Сити Кеш. В блога на кредитната институция регулярно се качват и статии с полезно финансово съдържание, ценни съвети, любопитни факти от финансовия сектор.
Друго доказателство за по-модерната визия на дружеството е и новата телевизионна реклама, която последните месеци привлича зрителското внимание по водещи ТВ канали. Клипът се откроява с по-съвременна концепция и звучене, с оригинална музика и текст, пресъздавайки основните финансови нужди на голяма част от българите, с ясното послание, че CITYCASH предоставя Пари за всеки, в момент на финансова необходимост, бързо, гъвкаво и прозрачно.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK